Connect with us

Hirdetés

technokrata

Komputer a kávésbögrémben? – újfajta hibrid

Smart home

Komputer a kávésbögrémben? – újfajta hibrid

Forradalmi személyi-számítógép koncepció.

Ez nem egy egyszerű dizájnolt bögre IT-fanatikusok számára. A Yuno PC egy újfajta személyi-számítógép koncepció, mely informatívabbá és élvezetesebbé teszi felhasználója számára a reggeleket, anélkül, hogy a szemünkkel együtt fel kéne nyitnunk a laptopunkat vagy le lennénk korlátozva az asztali gépünkre.

Ébredés után mindenkinek megvan a maga rutinja, kávézás, olvasás, tévézés, rádiózás, akármi. A Yuno PC-bögre leegyszerűsítve a többféle tevékenységet, egyesíti az ilyenkor szükséges és fontos információkat, mint például időjárás, pontos idő, közúti forgalom, vagy tőzsdehírek, részvényárfolyamok – és minden mást, ami az érintőképernyőjén látható.

Ha túl vagyunk ezeken, egyszerűen kapcsoljuk be a képernyővédőt, amely segít ellazulni munkába indulás előtt. Legyen hát mindannyiunknak élvezetes, stresszmentes reggelje, sok koffeinnel – mert megérdemeljük.

Nem vagyunk semminek sem az elrontója, de némi gyakorlatiasabb megközelítés sokat segíthetett volna ezen a bögre-komputer hibriden. Bár mi átlagos felhasználók vagyunk, de vajon akad olyan, akinek ez tényleg használhatónak bizonyult? Először is, ki akar még a bögréjére is kijelzőt, ha már egész nap azt bámulja? Másrészt a bögre alakjából kiindulva a felület nem a legolvashatóbb megoldás. Ha mindezt pedig megtöltjük forró feketével, még balesetveszélyesek is lehetünk. Szép, kreatív munka, de maradjunk realisták.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés