Connect with us

technokrata

Nedves masszázs Veronica Mars-szal

Smart home

Nedves masszázs Veronica Mars-szal

Fokozzuk az élvezeteket!

Szilveszter éjszakáján emberek ezrei fogadják meg, hogy hátat fordítanak addigi hanyag életvitelüknek: az újévben lelki és testi megújulásba kezdenek. Nem véletlenül, hiszen az évenkénti rituális megtisztulásból és újjászületésből az ember már ősidők óta nyeri életerejét. Bár a legtöbben a fogadalmat szem elől tévesztve folytatják életüket, nem is gondolnák, hogy a fürdőzés évezredes rítusa milyen fontos – és egyszerű – szerepet játszik ebben az aprócska körfolyamatban. Eme hektikus világban a wellness életmód által nyújtott belső és külső megtisztulás fontossága megkérdőjelezhetetlen a lelki egyensúly és béke felfedezése érdekében, melyre tökéletes megoldást az örvénylő és habzó pezsgőfürdő, a hidromasszázs, valamint a szaunázás ad. Most feltárjuk, mi kell egy otthoni spa-szentélyhez.

A Whirlpool fürdőkádjai közül nélkülözhetetlen darab az úgynevezett Royal A-512 Whirlpool Bathtub masszírozó medence, amelynek speciálisan elhelyezett fúvókái az elsődleges feszültség gócokat masszírozva oldják a stresszt. Az enyhe pezsgő fokozattól az erős masszázsig szabályozhatjuk; a levegő- és hidromasszázs (víz) funkciók mellett, hőszivattyú, valamint vízálló LCD tévé is beépítésre került, így lehetőséget ad arra, hogy egy stresszoldó masszázs közben kedvenc sorozatainkat is élvezhessük. Ki tudna jobbat elképzelni annál, mint egy fárasztó nap után Veronica Mars-szal egy kádban üldögélve eresszük le a fáradt gőzt? A különleges stílusú kád a padlóba is építhető.

A hidromasszázs egyértelműen a vízsugarakkal dolgozik, míg a levegőmasszázs rendszerek esetében a meleg levegő buborékai konvektív áramlatokat generálva alaposan megkeringetik a vizet a kádban, melynek eredménye egy, egész testet és lelket érintő, a központi idegrendszert ellazító, feszültségoldó, könnyű masszázs.

A medence nem csak a vízsugarakkal enyhíti fáradt testünket, a multifunkciós zuhanyfej mellett innovatív vezérlőpultot is magában rejt. Hangsugárzó rendszerére akár telefon, rádió, CD/DVD lejátszó is csatlakoztatható. Ha hívás érkezik, a zene leáll, és máris beszélhetünk, mintha a telefonunkat fognánk. Ára 5000 dollár.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin