Connect with us

Hirdetés

technokrata

Merüljünk kettesben

Smart home

Merüljünk kettesben

Felkutatni a végtelen óceán mélyét, együtt úszni a delfinekkel, titokzatos hajóroncsokra bukkanni a korallzátonyok izgalmas világában elmerülve…

A Nintendo új Touch! Generations Endless Ocean szoftvere minden játékos számára a tengerek szabadságát ígéri. A játékban, mint virtuális búvár, azt tehetjük, amihez csak kedvünk van. Élvezhetjük a víz alatti világ nyugodt hangulatát. Kezdéskor egy hajóval mennek ki a játékosok a nyílt tengerre. A hajószemélyzet tagjai közben hasznos tippekkel szolgálnak. Például milyen mélységekben találhatók szép halak. Amint a virtuális búvárok a mélybe merültek, azonnal felfedezhetjük a víz alatti világ csodáit. Csalival és kamerával a kézben kereshetünk például ritka halakat, és beírhatjuk a hal-naplónkba. De bizonyos feladatokat is vállalhatunk. Például fényképeket készíthetünk a víz alatti flóráról és faunáról. Jutalomként új, hasznos tartozékokat kaphatunk búvárfelszerelésükhöz.

Az Endless Ocean navigációja a Wii távirányító mozgásszenzorainak köszönhetően játszi könnyedséggel elsajátítható. A játékosok virtuális búvár-önmagukat egyszerű kézmozdulatokkal mozgathatják tetszés szerinti irányban a háromdimenziósan animált víz alatti birodalomban. Az úszás mindenkori irányát egy világoskék kurzor jelzi. Új fajokat fedezhetünk fel , és a víz alatt lakó lények között barátokra is lelhetünk – például delfinekre, akikkel együtt úszhatunk és játszhatunk.

Aki pedig csupán pihenésre vágyik, az Endless Ocean-ben találhat egy érdekes játékmódot. Heverhet egy nyugágyban a hajófedélzeten a hullámokban gyönyörködve vagy megcsodálhatja a halakat egy akváriumban. Az akvárium üzemmód képernyővédőként is szolgál, amint a Wii távirányítót letesszük. Megnyugtató a háttérzene is, melyet Hayley Westenra, új-zélandi énekesnő szolgáltat. Egy SD-kártya alkalmazásával pedig saját MP3-as zenét is lejátszhatunk.

Még nagyobb öröm a virtuális merülés kettesben. A Nintendo páratlan Wi-Fi Connection Service lehetőségével együtt merülhetünk barátunkkal. Miután kicseréltük kódjainkat, együtt indulhatunk felfedezőútra. Ebben a játékvariációban minden segédeszközt felhasználhatunk, melyek az egyszemélyes módban is megtalálhatók. Pluszként egy speciális kommunikációs üzemmód is rendelkezésre áll.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés