Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt már semmi sem szimulált

Smart home

Itt már semmi sem szimulált

Az első sportjáték, amely maximálisan kihasználja az új vezérlőtechnikát.

A Futball Világbajnokság után valószínűleg a Wii Sports volt a videojátékosok legkedveltebb évi sporteseménye. Az új Wii konzolra íródott játék szinte már nem is nevezhető sport-szimulációnak, mivel itt már semmi sem szimulált. A Wii Sports mindegyik játékvariációjában úgy mozognak a játékosok, mintha teniszpályán, golfpályán vagy a baseballstadionban lennének. Úgy mozgatják a Wii távirányítót, mint egy teniszütőt, egy golfütőt vagy baseballütőt és bikázzák a labdákat a virtuális térben. A Controller-ben integrált mozgásszenzorok teszik mindezt lehetővé. Soha nem volt még egy sport-játéknak ilyen mélysége, soha nem került még ennyire valóságközelbe, ennyire egyszerű kezelhetőség mellett.

Például egyidejűleg négy játékos játszhat feszült teniszmeccset. Ahogy az ütőket mozgatjuk, a Wii a szenzorokon keresztül regisztrálja az erőt, az ütés szögét, tenyerest és fonákot. A Wii átalakítja a mozgást tenyeres és fonák labdává, kiszámítja a felütéseket és csavarásokat, ezzel teljesen realisztikusan jeleníti meg az egész rendszert.

Hasonlóan valósághűen működik a Wii Sports golf üzemmódja is. Az ütéstől a lyukba helyezésig. Aki pedig a baseballt eddig csak amerikai játékfilmekből ismerte, most a nappaliban élvezheti ennek izgalmas világát. Itt a „hazafutás” szó egy teljesen új jelentést kap. A Wii mindkét variációban több-játékos módot is nyújt, melyek persze még több szórakozási lehetőséget rejtenek.

A Wii Sports végre megszünteti a heverőkoptató, otthonülő, punnyadt játékot. Mozgásra fel!



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés