Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rugdosható fénymásoló

Smart home

Rugdosható fénymásoló

Noha azzal is sok feszültség vezethető le, ha lefénymásoljuk pucér fenekünket, de találtunk egy kézenfekvőbb megoldást a feloldódásra.

A hátfájás mellett az egyik legnagyobb foglalkozásból eredő egészségügyi probléma a stressz. Az alkalmazottak ennek ellenére vonakodnak segítséget kérni, még akkor is, ha képtelenek megküzdeni vele, mivel a mentális egészségügyi problémákról nem szívesen beszélnek. Amikor valaki úgy érzi, hogy elviselhetetlen nyomás nehezedik rá a munkája során, megpróbál keményebben és keményebben dolgozni, hogy szűkítse azt a hézagot, ami a tényleges teljesítménye, és az általa elvárt teljesítmény között húzódik. Nem tartanak szünetet, és lemondanak szükségleteikről.

Mindenesetre a stresszhelyzetre adott válaszaink különbözőek, hiszen mindannyiunk eltérő mértékű feszültséggel és szorongással képes megbirkózni, van, aki jól tud gazdálkodni a megküzdéshez szükséges energiáival, van, aki leblokkol. Mindazonáltal, a stresszreakció nem mindig negatív válasz, míg ugyanabban a helyzetben az egyik ember reménytelenséget, folyamatos feszültséget, addig egy másik pozitív izgalmat, kihívást él meg – azaz nem csak maga a helyzet terhelése, hanem a stressztől szenvedő ember szubjektív viszonyulása is meghatározza a szervezet stresszreakcióját.

Ha a hullámok egyre inkább átcsapnak a fejünk felett, ahelyett, hogy kiborulnánk az éves beszámolóra roskadva, vegyük elő a fiókunkból a „Copy Machine Stress Toy”, mellyel a stressz szintje jelentősen csökkenthető. A lényege: ütni, rúgni, csapkodni lehet anélkül, hogy bajunk esne. A mindössze három dolláros eszköz káros hatásoktól mentes, alaposan nyugtatja az idegeket.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés