Connect with us

Hirdetés

technokrata

TV állványba rejtett, szomszédkímélő házimozi

Smart home

TV állványba rejtett, szomszédkímélő házimozi

Ez nem egy dobozba zárt, hanem dobozok nélküli rendszer!

A moziélményt otthonunkba varázsolni – nos ez nemcsak egy kiváló televízióról szól: a képminőség csak a történet egyik fele. Hogy átélhessünk minden élményt az akciófilmektől a drámákig, a legkiválóbb surround rendszerre is szükségünk van.

Sajnos ezt a legtöbb síkképernyős televíziótulajdonos nemigen tudta kihasználni, azon egyszerű oknál fogva, hogy egy komplett surround hangrendszer összeállítása talán túl összetettnek tűnik, s nem is beszélve, hogy egy ilyen rendszer az egész szobát kitölti hangszórókkal, vezetékekkel.

Ha nem szeretnénk, hogy vezetékeken bukdácsoljunk a nappaliban, emellett erős kényszert érzünk arra, hogy egy újabb minimalista bútordarabbal „gazdagítsuk” nappalinkat, szerezzünk be egy olyan TV-állványt, amely egy teljes házimozi rendszert rejt magában. A Sony Bravia Theatre RHT-G800 letisztult, elegáns vonalvezetésű készülék, amely gyönyörű, érintőképernyős vezérlést magában foglaló komplett surround rendszert rejt magában. A megfelelő számú hangsugárzóval a szobát betölthetjük a vetített filmnek megfelelő hangulattal, ráadásul a teljes rendszer használatra kész, tehát nem szükséges a sok hangsugárzó bekötésével illetve a kábelrengeteggel bajlódnunk. Egyedül a televízió készüléket kell az állványra helyeznünk, majd egy DVD vagy Blu-ray lejátszót és igény szerint bármely más készüléket, mint műholdvevőt/kábel TV vevőegységet a polcokra helyezni és a G800 belső, rejtett kábeleivel a szükséges készülékeket összekötni.

Sokunk sorházban vagy társasházban él, ám a Sony mérnökei olyan speciális vibráció-elnyelő technológiát dolgoztak ki, amely biztosítja, miközben mi magunk a gazdag és erőteljes basszushangzást élvezzük, a készülékből az oldalfalak felé igen kevés hanghullám képes kitörni. Sajnálatos módon, így a közeli szomszédok nem élvezhetik az RHT-G800 két erőteljes mélysugárzójának erejét – ráadásul tökéletes mozihatással. Vigyázat, ez nézeteltérésre adhat okot!

A hölgyeknek miért is jó a készülék? Mert stílusos megjelenésű és kezelése egyszerű: a legfelső üvegpolc beépített vezérlésével egyszerűen élvezet az irányítás. Ráadásul a Bravia Theatre Sync rendszer tökéletesen együttműködik az egyéb kompatibilis Sony eszközökkel így az irányítás még inkább leegyszerűsödik. Egyetlen gombnyomással a teljes rendszer (TV, DVD lejátszó és a G800) elindítható vagy akár egy DVD film is lejátszható. A következő gombnyomással az egész rendszer készenléti állapotba állítható. Ez nem egy dobozba zárt házimozi – ez a dobozok nélküli házimozi, amely láthatatlanul varázsolja elő az igazi surround hangzást.

A Sony RHT-G800 2007. májusától kapható.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés