Connect with us

technokrata

Külső vakut olcsón? Igen!

Smart home

Külső vakut olcsón? Igen!

Egy kiegészítő külső vakunak nem feltétlenül kell drágának lennie – itt a bizonyíték!

A Nikon bemutatta SB-400 típusjelzésű legújabb, belépőszintű vakuját. Ez a külső vakuegység i-TTL vakuvezérlési lehetőséget nyújt, miközben rendkívül kis méretű és alacsony tömege, és az ára is kedvező.

A 21-es kulcsszámú SB-400 ideális választás lehet a digitális tükörreflexes fényképezéssel most ismerkedők számára, de hasznos segítőtársa az amatőr és profi fotósoknak egyaránt. Praktikus i-TTL vakuvezérlést és könnyű visszavert fényű vakuzást tesz lehetővé.

Az SB-400-at kifejezetten azok számára tervezték, akik i-TTL vakuvezérléssel rendelkező belépő szintű vakut szeretnének. Ha a vakut a Nikon Kreatív Megvilágítási Rendszerrel kompatibilis fényképezőgéppel együtt használják, akkor i-TTL módban és a D40 fényképezőgép M (manuális) módjában vezérelhető.

Az SB-400 vakufeje négy lépésben dönthető, a lehetséges pozíciók a következők: vízszintes, valamint 60, 75 és 90 fok. A vakutartomány 60 centimétertől 20 méterig terjed (a fényképezőgép ISO beállításától függően). A hosszú záridős szinkron, a vörösszemhatás-csökkentés és a további rendelkezésre álló vakumódok a fényképezőgépen is beállíthatók, segítségükkel a fotós jobb és természetesebb megvilágítást érhet el, így szebb vakus képeket készíthet.

Az SB-400 világszerte 2006 decemberében kerül a boltokba – a csomag tartalmaz egy SS-400 puha tokot is.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin