Connect with us

Hirdetés

technokrata

HD felbontású projektor – házimozikhoz

Smart home

HD felbontású projektor – házimozikhoz

Ezúttal egy nagy kontrasztarányú, elsősorban házimozi rajongóknak szánt HD projektorhoz van szerencsénk.

A ˝HD-ready˝ Epson EMP-TW700 natív 16:9 arányú, 1.280×720 képpontos felbontása és HDMI bemenete révén valódi nagyfelbontású (High Definition) tartalmat jelenít meg. A 10.000:1 kontrasztaránynak és az 1.600 ANSI lumen fényerőnek köszönhetően képminősége kategóriájában az egyik legjobb. Az új 2,1-szeres zoommal rendelkező lencsék éles, világos képeket vetítenek és csökkentik a színszóródást.

A magas, 10.000:1 kontrasztarány az Epson Auto Iris Optical System nevű rendszerének köszönhető, amely a lámpa intenzitását vezérli. Ez a gyakorlatban sötétebb feketéket és szebb szürkeátmeneteket jelent a sötét jeleneteknél, ugyanakkor nagyobb élességet és tisztaságot a világosaknál. A továbbfejlesztett, 2,1-szeres zoommal rendelkező, 80 vonalpár/milliméter felbontású lencsék éles, tiszta képet vetítenek. A nagyfelbontású lencserendszer 14 további eleme, közöttük két aszférikus lencse szolgál például a színszóródás csökkentésére.

Az EMP-TW700-ben megtalálható az Epson Cinema Filter funkciója is, melynek köszönhetpen világos szobában is láthatók a fényes képek és sötét szobában is a kontrasztok. Az Epson Cinema Filter hét különböző színmódjával hűségesen reprodukálja a színek egészen széles tartományát. Mindenki kiválaszthatja közülük a környezethez legjobban illőt, világos szobákhoz a dinamikus mód ajánlott, sötétebb környezethez pedig a filmszínházi sötét beállítás.

Az sem gond, ha valakinek nem áll rendelkezésre nagy vetítőterem: az EMP-TW700 1,8 méterről már másfél méteres átlójú képet tud vetíteni. Az Epson vízszintes és függőleges lencseeltolási technológiájával pedig a projektor pozícionálható a középponttól távolabb is, vagy akár a plafonra. A lencsék több mint 100 százaléknyit mozgathatók fel és le, valamint 50 százaléknyit balra és jobbra.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés