Connect with us

technokrata

HD felbontású projektor – házimozikhoz

Smart home

HD felbontású projektor – házimozikhoz

Ezúttal egy nagy kontrasztarányú, elsősorban házimozi rajongóknak szánt HD projektorhoz van szerencsénk.

A ˝HD-ready˝ Epson EMP-TW700 natív 16:9 arányú, 1.280×720 képpontos felbontása és HDMI bemenete révén valódi nagyfelbontású (High Definition) tartalmat jelenít meg. A 10.000:1 kontrasztaránynak és az 1.600 ANSI lumen fényerőnek köszönhetően képminősége kategóriájában az egyik legjobb. Az új 2,1-szeres zoommal rendelkező lencsék éles, világos képeket vetítenek és csökkentik a színszóródást.

A magas, 10.000:1 kontrasztarány az Epson Auto Iris Optical System nevű rendszerének köszönhető, amely a lámpa intenzitását vezérli. Ez a gyakorlatban sötétebb feketéket és szebb szürkeátmeneteket jelent a sötét jeleneteknél, ugyanakkor nagyobb élességet és tisztaságot a világosaknál. A továbbfejlesztett, 2,1-szeres zoommal rendelkező, 80 vonalpár/milliméter felbontású lencsék éles, tiszta képet vetítenek. A nagyfelbontású lencserendszer 14 további eleme, közöttük két aszférikus lencse szolgál például a színszóródás csökkentésére.

Az EMP-TW700-ben megtalálható az Epson Cinema Filter funkciója is, melynek köszönhetpen világos szobában is láthatók a fényes képek és sötét szobában is a kontrasztok. Az Epson Cinema Filter hét különböző színmódjával hűségesen reprodukálja a színek egészen széles tartományát. Mindenki kiválaszthatja közülük a környezethez legjobban illőt, világos szobákhoz a dinamikus mód ajánlott, sötétebb környezethez pedig a filmszínházi sötét beállítás.

Az sem gond, ha valakinek nem áll rendelkezésre nagy vetítőterem: az EMP-TW700 1,8 méterről már másfél méteres átlójú képet tud vetíteni. Az Epson vízszintes és függőleges lencseeltolási technológiájával pedig a projektor pozícionálható a középponttól távolabb is, vagy akár a plafonra. A lencsék több mint 100 százaléknyit mozgathatók fel és le, valamint 50 százaléknyit balra és jobbra.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin