Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Esprit: stílustudatos fejlesztés

Smart home

Sony Esprit: stílustudatos fejlesztés

Az okos technológia már nem elég, szép és egyszerű design kell a céltudatos vásárlónak!

Bár egyes elemzők szerint a Sony prémium termékeiből származó bevételek mérséklődnek, a vállalat otthoni szórakoztatóeszközeinek legfrissebb sorozata új irányt képvisel a Sony palettáján, az Esprit termékek nemcsak okos technológiával rendelkeznek, hanem olyan megjelenéssel is, amelyek lehetővé teszik az otthoni enteriőrbe való beillesztésüket. A londoni Sony Design Centre és a Ligne Roset designcég által kifejlesztett és Tokióban megalkotott Esprit modern, a minimalizmus filozófiáján túlmutató lakberendezési stílusokat ötvözi a Sony hang- és látványtechnológiai megoldásaival. Azaz már nem csak a műszaki fejlesztés az elsődleges, hanem a dizájn is.

Az otthoni szórakoztató termékek és a házimozi-rendszerek piaca között zajló nagy a versenyt hivatott valamilyen mértékben befolyásolni az Esprit, mely a „stílus- és technológiatudatos” vásárlók egyre népesebb tábora számára készült. Célcsoportja azok a hús-vér emberek, akik jellemzően életük megállapodott szakaszában vannak, nem a legolcsóbb, hanem a legegyedibb készülékre vágynak, az audiovizuális élményeken túl olyan esztétikai többletre is, amelyek elősegítik egy nappali önkifejezését, visszaadva tulajdonosukról, hogy kicsodák.

Az Esprit termékek november közepén mutatkoztak be, Magyarországon három termékkel, az L1 tv-vel egybeépített otthoni szórakoztatórendszerrel, valamint az LF1 és az X1 házimozirendszerrel.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés