Connect with us

technokrata

Sony Esprit: stílustudatos fejlesztés

Smart home

Sony Esprit: stílustudatos fejlesztés

Az okos technológia már nem elég, szép és egyszerű design kell a céltudatos vásárlónak!

Bár egyes elemzők szerint a Sony prémium termékeiből származó bevételek mérséklődnek, a vállalat otthoni szórakoztatóeszközeinek legfrissebb sorozata új irányt képvisel a Sony palettáján, az Esprit termékek nemcsak okos technológiával rendelkeznek, hanem olyan megjelenéssel is, amelyek lehetővé teszik az otthoni enteriőrbe való beillesztésüket. A londoni Sony Design Centre és a Ligne Roset designcég által kifejlesztett és Tokióban megalkotott Esprit modern, a minimalizmus filozófiáján túlmutató lakberendezési stílusokat ötvözi a Sony hang- és látványtechnológiai megoldásaival. Azaz már nem csak a műszaki fejlesztés az elsődleges, hanem a dizájn is.

Az otthoni szórakoztató termékek és a házimozi-rendszerek piaca között zajló nagy a versenyt hivatott valamilyen mértékben befolyásolni az Esprit, mely a „stílus- és technológiatudatos” vásárlók egyre népesebb tábora számára készült. Célcsoportja azok a hús-vér emberek, akik jellemzően életük megállapodott szakaszában vannak, nem a legolcsóbb, hanem a legegyedibb készülékre vágynak, az audiovizuális élményeken túl olyan esztétikai többletre is, amelyek elősegítik egy nappali önkifejezését, visszaadva tulajdonosukról, hogy kicsodák.

Az Esprit termékek november közepén mutatkoztak be, Magyarországon három termékkel, az L1 tv-vel egybeépített otthoni szórakoztatórendszerrel, valamint az LF1 és az X1 házimozirendszerrel.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin