Connect with us

Hirdetés

technokrata

Különleges évfordulós tartalmakkal ünnepel a Nikon a 100. szülinapján

Kamera

Különleges évfordulós tartalmakkal ünnepel a Nikon a 100. szülinapján

Különleges évfordulós tartalmakkal ünnepel a Nikon a 100. szülinapján

A 2017. július 25-én esedékes 100. évfordulója alkalmából a Nikon egyedülálló tartalmakat mutat be.

A Nikon évfordulós webhelyén megtekinthető tartalmak a nyár folyamán válnak elérhetővé, és ikonikus képeket, történeteket, tanácsokat tartalmaz olyan fotósoktól világszerte, akik segítettek megformálni egy évszázadnyi képzeletet és gazdagítani a márka múltját. Emellett lehetőséget kínál majd egy olyan virtuális túrára a tokiói Nikon Múzeumban, amely bepillantást enged a színfalak mögé.

 

Mióta a Nikon 1917-ben Nippon Kogaku K.K. néven megalakult, folyamatosan a világ szolgálatában áll egyedülálló termékeivel és szakértelmével, amelyek forradalmasították az optikai és precíziós technológiákat. Az iparági elemzésektől kezdve a Nikont követő hírességekig a tartalom célja, hogy további inspirációt biztosítson a fotósok és a rajongók számára.

 

A tartalmak öt fő kategóriában lesznek elérhetőek:

 

100 év történetmesélés

Az elmúlt 100 év során a Nikon kulcsfontosságú szerepet játszott a képalkotás világának átalakításában. Az ikonikus mérföldkövektől, bemutatott fényképezőgépektől és termék innovációktól kezdve a professzionális és amatőr fotósok, valamint a rajongók egyéni inspirálásáig a Nikon megoszt néhányat a legfontosabb, legszemélyesebb és legcsodálatosabb történetek közül Európa- és világszerte.

 

Virtuális Nikon Múzeum

A Nikon létrehozott egy 360 fokos virtuális túrát a világhírű tokiói múzeuma alapján, hogy bemutassa a Nikon örökségét és kezdeteit. A Nikon világába lépve a nézők betekintést nyernek a Nikon technológiáiba, termékeibe és a történelme során elért kulcsfontosságú mérföldköveibe – beleértve, hogy miként segítette a Nikon a biotechnológiát, az orvostudományt, sőt még az űrkutatást is.

 

Hírességek Nikonnal

Az emberek az élet minden területén használják a Nikon fényképezőgépeit és objektívjeit. Ebben a fényképsorozatban a zene, a TV, a filmek és a sport világából ismert hírességek egy Nikon fényképezőgéppel a kezükben láthatók.

 

100 Év Segítségnyújtás

A Nikon 1917 óta támogatja a fotósokat a választott területeiken, elemzéseket és tanácsokat osztva meg velük azzal kapcsolatban, hogy hogyan tágíthatják a lehetséges határait, illetve útmutatást biztosít az amatőr fotósok és a rajongók számára. Ennek tiszteletére és felhasználva a márka fotósbázisának egy kiválasztott részétől származó meglátásokat, a Nikon összegyűjtötte az évszázados szakértelemből született legjobb tanácsokat.

 

#LookBackAtNikon

Mindezek mellett a Nikon elindít egy egész Európára kiterjedő Instagram-versenyt a Nikon rajongói és amatőr fotósai számára különféle válogatott díjakkal, amelyek között Nikon fényképezőgépek is megtalálhatók. A versenyfelhívás szerint a fotósoknak egy olyan fényképet kell készíteniük, amely saját maguk és a Nikon fényképezőgépük tükörképét ábrázolja. Egy tükör, üvegfelület, tócsa előtt állva vagy egyéb találékony módon a legjobb „szelfi” képet készítő résztvevőknek esélyük lesz megnyerni számos díjat, beleértve egy Nikon D500 vagy Nikon D7500 fényképezőgépet is. Bővebb tájékoztatásért kérjük, kövesse a @NikonEurope-ot az Instagramon.

 

Ha szeretne bővebben tájékozódni a Nikon 100. évfordulójával kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni az évfordulós tartalmakat, akkor látogasson el az évfordulós webhelyre.

Ha a Nikon díjnyertes termékeiről bővebb tájékoztatást szeretne kapni, látogasson el a következő webhelyre: www.nikon.hu.

További Kamera

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés