Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mi jön még, a robbanós tévé? 2,8 millió mosógépet hív vissza a Samsung!

Kütyük

Mi jön még, a robbanós tévé? 2,8 millió mosógépet hív vissza a Samsung!

Mi jön még, a robbanós tévé? 2,8 millió mosógépet hív vissza a Samsung!

Volt, akinek eltörte az állkapcsát az elszabaduló mosógép!

A Samsungot mostanság az ág is húzza, hiszen nem elég, hogy az összes Galaxy Note 7-et visszahívták a robbanó akkumulátorok miatt, most közveszélyes mosógépek miatt áll a botrány. Történt ugyanis, hogy az Egyesült Államokban több száz (összesen 733) fogyasztói bejelentés érkezett agresszívvá vált Samsung mosógépek miatt. A probléma akkor következik be, amikor a mosógépekbe a felhasználók nagyobb ruhákat pakolnak be, majd ezeket még centrifugáztatják is. A megnövekedett súly és a gyors mozgás miatt egyes példányok konkrétan szét is estek, de több olyan esetről is tudni, amikor súlyos személyi sérülés történt. Volt, akinek az állkapcsa tört el, miután felcsapódott a fedél, más a vállát ficamította ki, mivel megpróbálta megfékezni az önállósodó mosógépet.

samsung2mosogep

Talán nem meglepő, hogy a Samsung azonnal kapcsolt, így a 2011. márciusa és 2016. novembere között gyártott felültöltős mosógépek közül 34 modellt hívnak vissza, ez összesen 2,8 millió példányt jelent. Egyelőre háromfajta megoldás közül lehet választani, a leginkább kézenfekvő, hogy egy szakember házhoz megy és megjavítja a konkrét példányt. Ekkor plusz egy év jóváíródik a garanciához is. A második lehetőség, hogy az idősebb eszközt használó tulajdonos készpénzt kap, amivel akár más márkát is vásárolhat, igaz, 150 dollárral több jár, ha következőleg is Samsungot választ. Végül, de nem utolsó sorban azokra is gondoltak, akik 30 napon belül vásároltak Samsung felültöltős mosógépet, ők azt is választhatják, hogy a teljes vételárat visszakérik.

Fontos kiemelni, hogy egyelőre európai esetről nem érkezett hír, ennek ellenére igencsak kínos a mostani probléma a Samsungnak, hiszen néhány hónapon belül immár a második termékükről derül ki, hogy veszélyes a felhasználókra. Reméljük, a következő nem a robbanós tévé lesz….

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés