Connect with us

technokrata

Kiszivárgott a HTC One utódjának specifikációja

Kütyük

Kiszivárgott a HTC One utódjának specifikációja

Az evleaks csapata megszerezte a hamarosan bemutatkozó modell adatait.

2013-ban hatalmasat robbantott a HTC, a One ugyanis igazi sikerkészüléknek tűnt. Minőségi összeszerelésével és erős hardverével minden oka megvolt a sikerre, a valóság azonban sokszor kegyetlenebb, a gyártási problémák miatt ugyanis messze nem hozta az elvárt számokat a készülék.

htc-logo1

Új év, új csúcsmodell, így már gőzerővel készülnek az utódra mely jelenleg M8 kódnéven fut. Az evleaks csapata most megszerezte a modell specifikációját, melyből kiderült, hogyha a száraz adatokat nézzük, nem várhatunk túl sok újdonságot. A telefon ugyanis egy négymagos Qualcomm Snapdragon processzort, 2 GB RAM-ot és egy 5″-es képernyőt is a repertoárjában tudhat. Ezek az adatok ugyan nem rosszak, ám inkább a 2013-as év elitjéhez hasonlóak, azaz egyáltalán nem mondhatnánk, hogy egy új “erőgép” lenne születőben.

A 4 megapixeles UltraPixel kamerával bemutatkozó készülék Android 4.4 KitKat-tel kerül majd piacra, a Google rendszerén a HTC jól ismert Sense felületének legújabb, 6-os verziója fut majd. Valószínű, hogy a HTC a Sony korábbi taktikáját követi, azaz a modellpalettájukat inkább a szolgáltatásokkal igyekeznek feltűnővé varázsolni, a száraz adatok helyett. Reméljük, már nem kell sokat várnunk, és végre minden kiderül a régóta várt telefonról!Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin