Connect with us

technokrata

Idén megnőhetnek az Apple eszközei

Kütyük

Idén megnőhetnek az Apple eszközei

Nagyobb képernyős modellek várhatóak idén a kaliforniai vállalattól.

Amikor 2007-ben megjelent az iPhone sokan ledöbbentek a hatalmas méretű kijelző láttán. Akkoriban a 3,5″ még óriásinak számított, mostanára viszont eljutottunk oda, hogy az emberek egy 5″-es kijelzővel rendelkező telefonra sem kapják fel a fejüket. Az Apple viszonylag későn reagál a képernyőméret növekedésekre, 2012-ben lett először nagyobb az iPhone megjelenítője, akkor 3,5″-ről 4″-re húzták fel a kijelzőt.

iPhone5c_34L_AllColors_PRINT

Mivel mostanában a legtöbb vállalat csúcsmodellje már általában 4,5-5″-es óriásképernyővel bír, nagy a nyomás a kaliforniai cégen, hogy ők is produkáljanak valamit. Ha hinni lehet a Foxconn berkeiből kikerült pletykáknak, akkor idén a 2013-as iPhone 5C és 5S mintájára újra egyből két telefont leplez majd le az Apple. A 4,7″ illetve 5,7″ méretű megjelenítővel érkező modellek egyéb specifikációjáról egyelőre nincs információ, reméljük hamarosan többet megtudunk a fejlesztés alatt álló újdonságokról.

iPad-Air-and-iPad-mini-640x528

A cég táblagépeinél is várható változás, információk szerint már gőzerővel készül az iPad Pro, melyben egy 12,9″-es, 2K felbontású panel kapna helyet. A modell különlegessége szemkövető eljárás lesz, mely segítségével különböző funkciók ki és bekapcsolására lehet lehetőségünk, pusztán a szemünk segítségével.

Természetesen mindhárom modellel kapcsolatos információkat még illik pletykaként kezelni, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy pusztán tesztelésről van szó és a végleges modellek merőben más képernyővel és kialakítással érkeznek majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin