Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem megy jól az LG-nek

Dotkom

Nem megy jól az LG-nek

Miközben a Samsung szárnyal a mobiltelefonok piacán, addig az LG egy év alatt 13%-kal kevesebb készüléket adott el. Éppen hogy csak volt egy kis nyereség.

Több milliós OLED TV ide, Nexus 4 oda, az LG mindössze 80.75 millió dollár profitot termelt az utolsó pénzügyi negyedévben, mely egyben az egyik legfontosabb időszaka az olyan cégeknek, mint amilyen pont az LG, ugyanis az Ünnepek alatt fogy a legtöbb termék mindenhol. A bevételi oldal 6%-al lett kevesebb a 2011-es utolsó negyedévhez képest, de az üzemi eredmény 342 millió dollárról 1 milliárd dollárra nőtt. A televízió divízió az egész évben 480 millió nyereséget termelt, miközben az utolsó negyedévben összesen 8.6 millió okostelefont adtak el, ami egyben a legjobb negyedévük is volt idén a piacon.

Mit hozhat a 2013? Jönnek a prémium Ultra HD televíziók és a felsőkategóriás OLED tévék, ráadásul egynéhány modell 3D-s feature-t is kapni fog. Emellett várhatóan több Nexus 4 fog fogyni idén, a madarak csiripelik, hogy jön a fehér verzió is belőle, mindemellett jön az Optimus G folytatása, bővül az L-sorozat, jön pár LTE-s készülék F-sorozat néven.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés