Connect with us

Hirdetés

technokrata

Galaxy Note II a Telenor kínálatában

Dotkom

Galaxy Note II a Telenor kínálatában

Megérkezett a Telenorhoz a Samsung legújabb csúcskészüléke, a Galaxy Note II.

November 15-étől a Telenor ügyfelei is megvásárolhatják a Samsung legújabb hibrid készülékét. Bár a Galaxy Note II-t elődjénél is nagyobb kijelzővel látták el, innovatív, kifinomult tervezésének köszönhetően mégis könnyedén simul a kézbe.

A készülék 5,5 hüvelykes képátlóval és Super AMOLED kijelzővel rendelkezik, így akár útközben is élvezhető a tökéletes képélmény, legyen szó videók vagy fotók nézegetéséről. A 8 megapixeles kamerával kiváló minőségben örökíthetők meg az emlékezetes pillanatok, és akár full HD minőségű videó felvételek készíthetők. A Note készülékek jellegzetessége, az S Pen az új modellben még több szoftvertámogatást és további különleges sablonokat kapott, így minden eddiginél kreatívabban használható. A speciális tollat a kijelző már másfél-két centiméteres távolságból is érzékeli, és akár hívás közben is lehet vele jegyzeteket készíteni.

A Galaxy Note II-n az Android 4.1-es (Jelly Bean) változata fut, és 1,6 GHz-es, négymagos processzora az egyik leggyorsabb okostelefonná teszi a piacon. Hogy minden funkciójában kitartó társa lehessen felhasználójának, 3100 mAh-s akkumulátorral szerelték fel, mely egyetlen feltöltéssel képes akár 24 órán át is működni. A készülék 16 GB-os belső memóriával kapható, mely igény szerint microSD kártyával tovább bővíthető. A Samsung Galaxy Note II kétéves hűség és kétéves tarifamegtartás mellett, Smarttarifa Extra 6 előfizetéssel már 29 900 Ft-ért megvásárolható.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés