Connect with us

Hirdetés

technokrata

A T-Mobile is 3G-re kapcsolt a teljes metróvonalakon

Dotkom

A T-Mobile is 3G-re kapcsolt a teljes metróvonalakon

Ha a metrókocsik csak araszolnak, legalább van idő és sávszélesség végignézni egy filmet a YouTube-on.

A korábban bejelentett tervekkel összhangban a Telekom júliusban megkezdte mobilinternethálózatának modernizációját.a budapesti metró vonalain is. A felújítás és a cellák bekapcsolása szakaszosan történik, így a T-Mobile ügyfelei számára fokozatosan válik elérhetővé a korábbinál lényegesen gyorsabb 3G/HSPA+ alapú mobilinternet szolgáltatás.

A modernizáció az M3 vonalon kezdődött, itt a Kálvin tér és a Lehel tér állomások között már be is fejeződött a régi technológia újabbra cserélése. A második fázisban az M1 vonalán modernizálták a hálózatot, s ennek eredményeképpen jelenleg már 3G-vel mobilnetezhetnek a T-Mobile ügyfelei a budapesti M1 metróvonal teljes hosszán és az M3 belvárosi szakaszán. A tervek szerint őszre befejeződik a teljes M1/M2/M3 metróhálózat lefedése.

A 3G/HSPA+ lefedettség kiterjesztése mellett a 4G/LTE hálózat fejlesztése is zajlik. A T-Mobile a nyár során Budapest agglomerációjába is elviszi az új generációs, 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatást, és folytatódik Budapest lefedése is. Jelenleg kültéren Budapest lakosságának 98%-a, beltéren 73%-a számára elérhető a 4G/LTE szolgáltatás, a vidéki városok közül pedig már Siófok, Keszthely, Hévíz, Debrecen, Győr, Kecskemét és Szombathely városok nagy részén is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés