Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyszerűen túlterhelődtek London hálózatai

Dotkom

Egyszerűen túlterhelődtek London hálózatai

A mobilhálózatok gyengesége miatt veszélybe kerülhet az olimpiai közvetítés. Nemhiába, ez az első igazi okostelefonos Olimpia.

Meglepő dologgal kellett szembesülniük azoknak a londoni olimpián szurkolóknak, akik a népszerű szolgáltatást használták nemrégiben.

A televíziós társaságok képviselői ugyanis arra kérték a rajongókat, hogy próbáljanak meg kevesebbet tweetelni vagy Facebook üzenetet posztolni az éppen aktuális eseményekről, ugyanis nem bírja a hálózat, így nem tudnak megfelelően közvetíteni. Történt ugyanis, hogy egy szombati biciklis verseny közvetítése kellős közepén egyszer csak nem voltak képesek a bringákon lévő információkat fogadni a társaságok közvetítő autói, ugyanis azok a hálózat túlterhelődése miatt egyszerűen nem érkeztek meg. A nemzetközi olimpiai egyesület szóvivője reagált az eseményekre: ” Nem szeretnénk senkit korlátozni, ha el akar valamit küldeni, elküldheti, de kérjük gondolja át, hogy tényleg jelentőséggel bír-e az üzenet”. A 2016-os Rio de Janeiro -ban tartandó Olimpián már lehetőleg nem lesz ilyen probléma.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés