Connect with us

technokrata

Akciózik a Google

Dotkom

Akciózik a Google

Míg 2010 közepén csupán 1 miliárd Market letöltés volt regisztrálva, mostanra ez a szám megtízszereződött. Az új akcióval vagy ezt szeretné megköszönni a Google, vagy kevesli a számot. Vagy valami mást akar?

Mától 10 napon át 10 csúcsprogramot vásárolhatunk meg mindössze 10 centért (kb. 22-23 forintért). Ráadásul minden nap 10 másik applikációt akcióznak meg a 10 centes végfelhasználói árral, így összesen 100 népszeű programunk lehet mindössze 10 dollárért. A legtöbb program átlagára alapesetben 800-1000 forintba is kerülhet, így megéri mindet beszerezni (és ha a későbbiekben másik androidos készüléket vennénk, akkor sem kell lemondanunk a most beszerzett programokról). A csavar mindössze annyi, hogy az okostelefonokon ezt az akciót nem lehet megtalálni, mindenképpen számítógépes böngészőn keresztül kell belépni az Android Marketbe és csak ott lehet megvásárolni a programokat. Megköszönni vagy kevesli a letöltést? Egyik sem. Mást akar? Igen.

A vásárláshoz regisztrálni kell a Google Wallet-hez (és ezen keresztül kell fizetni is), amit a nyár végén indított a vállalat. Az akcióval szeretné népszerűsíteni illetve rávenni a népet, hogy egyáltalán használja. Itthon egyébként a Telenorral összefogott a Google, mely szerint az okostelefonok Market-jében történő  vásárlások utólag, a telefonszámlákban jelennének meg.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin