Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új kombinált csomagok a T-Home-nál!

Dotkom

Új kombinált csomagok a T-Home-nál!

A korábbi, négy szolgáltatást magukba foglaló Paletta M és XL csomagok mellett mostantól L méretű csomagot is választhatnak az előfizetők.

A T-Home és a T-Mobile újabb, vezetékes és mobilszolgáltatásokat egyben kínáló díjcsomagokat vezet be a piacra. A korábbi, négy szolgáltatást magukba foglaló Paletta M és XL csomagok mellett mostantól L méretű csomagot is választhatnak az előfizetők, továbbá, ha lakóhelyükön a műszaki lehetőségek a Magyar Telekom Nyrt. vezetékes internet szolgáltatásainak igénybevételét nem teszik lehetővé, de mobilinternet szolgáltatás elérhető, a tévé és mobiltelefon előfizetésük mellé mobilinternet szolgáltatást is igénybe tudnak venni a Paletta Trio csomaggal.

A T-Home és a T-Mobile alig több, mint egy éve vezette be Paletta szolgáltatáscsomagjait, amelyek – a piacon egyedülálló módon – négy különböző, a hétköznapokban leggyakrabban igényelt távközlési szolgáltatást (tévé, internet, vezetékes és mobiltelefonálás) kínálnak egy csomagban, kedvező havi díjért. Akiknél a Paletta szolgáltatáscsomagokban foglalt szolgáltatások elérhetők, és a T-Home-nál és a T-Mobile-nál fizetnek elő vezetékes és mobilszolgáltatásokra, azok számára a Paletta szolgáltatáscsomagokban mindezek egyszerűbben, és akár jelentős megtakarítással vehetők igénybe.

A T-Home és a T-Mobile arra törekszik, hogy testreszabott ajánlataival a lehető legteljesebben elégítse ki a magyar háztartások kommunikációs igényeit. Ennek érdekében a négy szolgáltatást magába foglaló  Paletta szolgáltatáscsomagok július 7-től egy L  méretű csomaggal bővülnek,  valamint bevezetésre kerül egy három szolgáltatást tartalmazó csomag, a Paletta Trió is. Utóbbiban egy SAT TV előfizetést, egy mobil hang- és egy mobilinternet előfizetést csomagolnak össze kedvező áron.

A két új díjcsomag díjai a következőképpen alakulnak:

A Paletta L  csomag havi 13990 Ft-ért maximum 15 Mbps letöltési sebességű vezetékes internet-hozzáférést (garantáltan ennél kevesebb), 55 tv-csatornát (IPTV és Digitális Kábel TV esetén), 200 perc belföldi mobiltelefonálást és otthoni vezetékes telefonról indított hívások esetén 0 Ft-os percdíjat biztosít a belföldi normál díjazású, földrajzi Magyar Telekom vezetékes számok és a belföldi T-Mobile-előfizetők felhívása esetén.

A Paletta Trió ajánlat a Magyar Telekom Nyrt. azon szolgáltatási területén vehető igénybe, ahol a műszaki lehetőségek a Magyar Telekom Nyrt. vezetékes internet szolgáltatásainak igénybevételét nem teszik lehetővé, és a Magyar Telekom Nyrt. mobilinternet szolgáltatása a műszaki lehetőségek alapján elérhető. A csomag havi 9840 Ft-ért 59 tv-csatornát, 100 perc belföldi mobiltelefonálást és maximum 7 GB adatmennyiségű mobilinternet díjcsomagot tartalmaz, melyet a mindenkor garantált le és feltöltési sebességen lehet leforgalmazni.  A benne foglalt adatmennyiség felhasználása után túlforgalmazási díj nélkül legfeljebb 128 kbit/s letöltési / feltöltési sebességgel lehet tovább mobilinternetezni a fordulónapig. Az adatdíjcsomagokban foglalt adatforgalmi keretek belföldi forgalmazásra használhatók fel, a külföldi roaming forgalomért a díjszabás szerinti díjat kell fizetni.

A Paletta csomagok igénylése esetén a T-Home és a T-Mobile szolgáltatások előfizetője eltérő lehet, de az egyes T-Home szolgáltatások előfizetőjének azonosnak kell lennie (aki a szolgáltatásokat azonos előfizetőként, egy számlán, azonos telepítési helyen veszi igénybe). Amennyiben az előfizető még nem rendelkezik a, fent részletezett T-Home és T-Mobile előfizetésekkel, úgy a Paletta szolgáltatáscsomag igénybevételéhez a hiányzó szolgáltatás(ok) megrendelése, a promóciós nyilatkozat aláírása, és a Paletta szolgáltatáscsomag feltételrendszerének elfogadása szükséges. A Paletta csomagok igénybevételének részletes és teljes körű feltételei a T-Home és T-Mobile honlapjain tekinthetők meg.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés