Connect with us

Hirdetés

technokrata

Chello: 20 megabites letöltés, adatkorlát nélkül

Kütyük

Chello: 20 megabites letöltés, adatkorlát nélkül

A UPC végre elhagyja csomagjaiból az adatforgalmi korlátokat.

Március 1-jétől megszünteti szélessávú internet-szolgáltatásának eddigi kínálatát és új, lényegesen magasabb teljesítményű csomagokat vezet be a UPC – jelentette be a szolgáltató vezérigazgatója. Joe Zuravle hozzátette: „Ennek érdekében a UPC az elmúlt és az elkövetkező hónapok során az eddigi legnagyobb mértékű internethálózati fejlesztését és kapacitásbővítését valósítja meg” – tette hozzá a vezérigazgató. Ezt alátámasztják a következő számok is: (le/feltöltés, egy éves hűségnyilatkozatra vonatkozó bruttó ár)
– Minimum csomag: 1280/256, 5500
– Medium csomag: 5120/768, 7900
– Extreme csomag: 10240/1024, 9900
– Professional csomag: 20480/1024, 16.900

A tavasz első napjától kezdődően a korábbi Chello light, standard, classic és plus elnevezésű csomagok megszűnnek, az új felhasználók már csak az új csomagokra fizethetnek elő. A megújult választék valamennyi csomagjában a UPC immár eltörli az eddigi adatforgalmi szabályokat. A UPC immár több mint 200 ezer jelenlegi előfizetőjének és az internet-hozzáférést februárban megrendelőknek a szolgáltatását egyaránt változatlan havidíj mellett automatikusan az eddigi árkategóriájuknak megfelelő, ám akár több mint tripla letöltési és dupla feltöltési sebességet biztosító új csomagokra állítják át. A már megkezdett műszaki fejlesztés és kapacitásbővítés várhatóan néhány hónapot vesz igénybe és legkésőbb július 1-jéig országszerte mindenütt befejeződik. A jelenlegi előfizetők nagy többsége március és április folyamán már érzékelheti a változásokat.

Hasonló átalakítás a Monortel ADSL kínálatában is
Hasonló feltételekkel és a kábeles internethez hasonló kínálatú portfolióra cserélik le április 1-jétől a UPC-cégcsoporthoz tartozó Monor Telefon Társaság (Monortel, MTT) szélessávú ADSL internet-szolgáltatásának választékát is. Az eltérő technológiából (a tavaly szeptemberben bevezetett ADSL2+) fakadóan azonban az MTT esetében a professional csomag nem 20, hanem 18 Mb-es csúcssebességet nyújt majd.

Internet díjcsomag UPC Telefonhoz
Az új kínálat bevezetésével egy időben a UPC Telefon előfizetői számára előfizethetővé válik egy elsősorban az internetezéssel ismerkedő, kezdő, illetve eddig telefonos betárcsázós (dial-up) kapcsolatot használók számára kialakított, belépő szintű internet-díjcsomag is. Ez az internet díjcsomag a hagyományos telefonos kapcsolatnál több mint kétszer gyorsabb sebességet (128/64 kbps) nyújt, korlátlan, folyamatos és átalánydíjas használattal, telefon-előfizetéssel együtt is csupán ötezer forint alatti áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés