Connect with us

Hirdetés

technokrata

Orgia a javából!

Kütyük

Orgia a javából!

Egy igazi színorgiában tobzódó új mobiltelefon mutatkozott be.

A most bemutatandó mobil készülék technikai specifikációk szempontjából sem érdekektelen, de igazi különlegessége nem ebben, hanem minden korábbinál gazdagabb színválasztákéban rejlik. A Softbank és a Sharp közös gyermeke, a Pantone 812SH nevezetű telefon 20, azaz húsz különböző színváltozatban kapható. E tekintetben eddig talán a Motorola vitte a pálmát, mely gyártó rengeteg különböző színben dobta piacra RAZR telefonjait, de a Sharpnak most még ezen is sikerült túltennie.

A divatos szétnyitható kialakítású Sharp 812SH megvásárolható citromsárga változatban, kapható kék színben, de a rózsaszín verzió sem rossz. A színárnyalatokat akár napestig sorolhatnánk, e helyett viszont inkább nézzük meg, hogy pontosan mekkora is ez a színorgiás készülék. Nos a telefon csukott állapotban 97 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 17,6 milliméter vastag, tömege pedig 105 gramm.

A kiegészítő külső kijelző 0,8 colos képátlóval rendelkezik és OLED technológiájú, a 2,4 colos belső display pedig TFT alapkon nyugszik, QVGA (320×240 pixel) felbontású és 18 bites színmélységű (262 ezer szín). A belső memória pontos kapacitása egyelőre ismeretlen, azt viszont tudni lehet, hogy a bővítőslotba microSD (TransFlash) memóriakártyákat helyezhetünk be.

A digitális fényképezőgép modulban egy 2 megapixeles CMOS szenzor lakik, ennek megfelelően a maximális fotófelbontás 1.600×1.200 képpont. A biztonság fokozása érdekében arcfelismerő technológiát is kapott a többek közt videotelefonálásra is alkalmas mobil.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés