Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarország első MMS/SMS útvonaltervezője

Kütyük

Magyarország első MMS/SMS útvonaltervezője

Az internetes és mobil tartalmakat fejlesztő VoXinfo Kft. és a térinformatikai adatbázisok területén piacvezető Topolisz Kft. együttműködéseként megkezdte működését az InnenOda, Magyarország első MMS/SMS útvonaltervezője.


Az InnenOda segítségével az ország egész területére kérhető útvonalterv és térkép MMS-ben, valamint a főváros és vonzáskörzete vonatkozásában tömegközlekedési útvonalterv is – ez utóbbi térkép nélkül, SMS-ben. A szolgáltatás lényege, hogy a felhasználók egy emelt díjas számra SMS-ben küldik el az útvonalterv elkészítéséhez szükséges adatokat (kiindulási hely, célállomás), majd a részletes útvonalterv és a térképek MMS-ben illetve SMS-ben érkeznek a felhasználó mobiltelefonjára. Az InnenOda Magyarország összes települését utcaszinten tartalmazó térinformatikai adatbázison alapul, amelyet az internetezők már régóta használhatnak a www.utvonalterv.hu webcímen.

A rendszer hazánk egyetlen olyan térképadatbázisa, amely valós időben frissül az aktuális útlezárásoknak és a BKV-menetrendek változásának függvényében.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés