Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyedülálló mobil zeneszám-letöltés a djuice jóvoltából

Kütyük

Egyedülálló mobil zeneszám-letöltés a djuice jóvoltából

A Pannon GSM június 10-én, a nagy sikerű Viva Comet díjátadó gálán bejelentette, hogy a djuice márka hamarosan egy Európa-szerte friss szolgáltatással: a zeneszámok mobiltelefonra történő letöltésének lehetőségével forradalmasítja a hazai zenei és szórakoztató piacot.

A két vezető lemezkiadóval közösen megvalósuló szolgáltatás nem csak jellegében, de technológiájában is újszerű.

A hazai mobilpiacon elsőként nyújt lehetőséget a Pannon GSM, valamint önálló márkája, a djuice arra, hogy a felhasználók legálisan CD-minőségű zenei hangfelvételeket tölthessenek le az arra alkalmas telefonkészülékükre. A BMG és a Warner Music lemezkiadó társaságokkal együttműködve létrehozott szolgáltatás slágerek százait juttathatja el a felhasználókhoz, akik tetszőleges alkalommal meghallgathatják a mobiljukra letöltött számokat.

A szolgáltatás műszaki hátterét az amerikai Chaoticom biztosítja. Az általuk kidolgozott speciális fájlformátum kifejezetten a GPRS alapú letöltést támogatja: a hatékony tömörítésnek köszönhetően az adatátvitel ideje nem haladja meg a zeneszámok időtartamát, ráadásul a felvétel már letöltés közben is hallgatható.

A Pannon GSM nem véletlenül időzítette a Viva Comet díj átadó gálájára ezen egyedülálló szolgáltatás bejelentését. ˝A djuice megjelenésekor különleges, testre szabott szolgáltatásokat ígért a fiatal, aktív életet élő mobilosoknak, és ezen, hamarosan induló szolgáltatásunk újabb innovatív, valós igényeken alapuló megoldással gazdagítja kínálatunkat˝ – nyilatkozta Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója a Viva televíziós csatorna immár hagyományos díjátadóján, amelynek sztárvendégeként Dannii Minogue-ot hívta meg a djuice.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés