Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felhőalapú játékokkal játszatunk Samsung okosTV-ken

samsung

Geek

Felhőalapú játékokkal játszatunk Samsung okosTV-ken

A Gaming Hub fogja majd össze a videójátékozással kapcsolatos funkciókat és appokat a Samsung idei okostévéin (Forrás: Samsung)

Felhőalapú játékokkal játszatunk Samsung okosTV-ken

Elsőként csak egyes 2022-es modelleken lesznek elérhetőek a szolgáltatások.

Az LG után szabadon a Samsung is bejelentette a Google Stadia, a GeForce Now, továbbá az Utomik felhős játékfuttató szolgáltatások utólagos elérhetővé tételét a 2022-es okostelevízióinak egy részére. Sajnos hírünk írásáig nem tisztázta a cég, hogy melyik modelleken lesznek igénybe vehetőek a szolgáltatások, továbbá később megérkeznek-e az egyéb idei évjáratú és a régebbi készülékeire.

The Verge beszámolója szerint az idei Samsung okostévék új szoftverében a Gaming Hub felület fogja össze a videójátékozással kapcsolatos funkciókat, innen lesznek elérhetőek a játékfuttató szolgáltatások appjai, a YouTube Gaming, plusz a tévékre kötött játékkonzolok aktiválására is lehetőséget ad.

Az utóbbi kapcsán nagyon hasznos, hogy a tévék rendelkeznek majd passthrough funkcióval a PlayStation és Xbox gamepadekhez: közvetlenül a tévékhez párosíthatóak lesznek a kontrollerek, a felhős játékfuttatás és a helyi konzolon való játék közti váltáskor pedig nem kell majd újrapárosítani azokat a másik eszközhöz.

Forrás: ORIGO

További Geek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés