Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még a Sony sem tudja mindig, hogyan tárolja a PS5-öt

sony

Geek

Még a Sony sem tudja mindig, hogyan tárolja a PS5-öt

Még a Sony sem tudja mindig, hogyan tárolja a PS5-öt

A PS5 kialakításánál fogva állítva és fektetve is tárolható, de ez esetben nem mindegy, melyik oldala lesz az alja. A jelenség a Sonyt is megzavarta.

A Sony hivatalos Twitter-csatornáján élt egy keveset az a videó, amelyen a PlayStation 5-öt és képességeit reklámozták. A múlt idő indoka, hogy a felvétel később eltűnt, méghozzá a japán cég bakija miatt: a videón a PlayStation 5 fejjel lefelé volt tárolva, így pedig alkalmas, hogy a felhasználók is kövessék a példát.

Csakhogy a PlayStation 5-öt nem így kell tárolni: ha fektetve helyezik el, akkor a lemezolvasónak alul kell lennie, nem pedig felül. A videóban ez azonban nem így látszódott. A gyártó mentségére szóljon, hogy a PS5 alul és felül is fehér, így nehéz eldönteni, pontosan melyik oldala a teteje. (Sokan egyébként ezért tárolják inkább állítva.)

A baki gyorsan feltűnt a cégnek, és törölték a reklámot, de több felhasználó így is furcsán nézett, amikor meglátta. A kérdéses videó egyébként a Kotakunak tűnt fel először. A portál hangsúlyozta, hogy a playstationös divízió egyik meghatározó alakja, Herman Hulst is hasonló hibát vétett legutóbb, amikor a platform egyik játékáról beszélt – a háttérben egy lefelé fordított PS5-tel.

Forrás: HVG

További Geek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés