Connect with us
Hirdetés

technokrata

A HTC VIVE Pro Full Kit most ajándék Half Life: Alyx játékkal érkezik

vive

Geek

A HTC VIVE Pro Full Kit most ajándék Half Life: Alyx játékkal érkezik

A HTC VIVE Pro Full Kit most ajándék Half Life: Alyx játékkal érkezik

Korlátozott ideig, Európában azok a VIVE felhasználók, akik HTC Vive Pro Full Kit-et vásárolnak, az eszköz mellé automatikusan egy kódot kapnak, amellyel ingyenesen hozzáférhetnek a Half-Life: Alyx játékhoz.

Május 11. – május 25. között a Vive Pro Full Kit mellé automatikusan egy kódot kap a vásárló, amellyel a népszerű Half-Life: Alyx játékhoz kapnak hozzáférést. A számtalan egyéb előny mellett a vásárlók most, még 2 hónap AJÁNDÉK korlátlan hozzáférést is kapnak a Viveport INFINITY alkalmazás-áruház tartalmaihoz.

Nagyszerű választás a VR rajongók részére, hiszen a Vive Pro prémium játékélménye tökéletes opció a vérbeli gamerek számára. A precíziós követéssel, a nagyfelbontású és valósághű kijelző-színekkel, az optimalizált ergonómiájával és a vezeték nélküli kiegészítő lehetőségével a Vive Pro Full Kit ideális választás azok számára, akik professzionális VR eszközre vágynak. A Vive Pro Full Kit tartalmaz egy Vive Pro headset egységet, egy link boxot, egy DisplayPort™ kábelt, egy USB 3.0 kábelt, adaptereket, két kontrollert és két 2.0 bázisállomást is.

„A VivePro fókuszában mindig is ott szerepeltek a legjobb minőségű kijelző és látvány, számunkra a Vive-nál fontos, hogy a lehető legnagyobb mértékben magával ragadó VR élményt biztosítsuk a termékeinken keresztül, mindezt úgy érhetjük el, hogy meghallgatjuk a felhasználóinkat, és folyamatosan fejlesztjük és tökéletesítjük a termékeinket. A Vive Pro Full Kit Half-Life: Alyx játékkal való párosítása nem más, mint két kivételes VR élmény találkozása egy csomagban”

– mondta Graham Wheeler, a HTC Vive európai igazgatója.

A Vive Pro Full Kit beszerezhető a HTC-től online, a vive.com oldalon keresztül, vagy a kiválasztott kereskedőkön keresztül: Extreme Digital, Konzolvilág, iPon, Aqua, Media Markt.

További információk itt találhatóak: https://www.vive.com/uk/product/vive-pro-full-kit/

További Geek

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés