Connect with us

technokrata

Egyre brutálisabb a játékélmény mobilunkon

Geek

Egyre brutálisabb a játékélmény mobilunkon

Egyre brutálisabb a játékélmény mobilunkon

A Samsung és az Epic Games exkluzív Glow Galaxy skinnel lepte meg a Fortnite rajongókat

A Samsung, a Galaxy Note10 bemutatása után nem sokkal, a legtöbb Galaxy tulajdonos számára elérhető, exkluzív Glow skin bejelentésével ünnepli a Fortnite fejlesztőjével, az Epic Games-szel folytatott együttműködését.

Fortnite

Az új játékbéli kinézetet a Galaxy Note10 egyedi Fénylő Prizma árnyalata ihlette, amely a visszaverődő fény csillogását idézi.  

A játékban már elérhető új Glow skinnel tovább bővül a Samsung exkluzív tartalmainak köre. 2018-ban a vállalat a Galaxy skinnel ünnepelte a Fortnite Androidos megjelenését, amely kizárólag a Galaxy Note9 és Galaxy Tab S4 készülékeken volt elérhető. Az együttműködés tovább bővült a 2019-es év első felében, amikor megjelent a játéban az iKONIK skin és az ehhez tartozó egyedi tánc, a Love Scenario, amelyet az iKON együttes K-Pop sztárja, Jung Chanwo állított össze a Galaxy S10 készülékhez.

A Galaxy készülékek szélesebb körén elérhető új Glow kinézet alapját a tavalyi Fate skin adja, amelyet a Galaxy Note10 Fénylő Prizma színeinek megfelelően alakítottak át. Az együttműködés is mutatja a Samsung gaming iránti elkötelezettségét, amelyben fontos szerepe van a Fortnite elképesztő sikereinek is.

A játék 2017-es indulása óta igazi kulturális jelenséggé vált, mára több mint 250 millió regisztrált felhasználóval és világszinten 2 milliárd dollárnál is magasabb bevétellel. A partneri megállapodás exkluzivitást garantál a Samsungnak, így a Fortnite Androidon kizárólag a Galaxy Store-ban és az Epic Games weboldalán keresztül érhető el. A Samsung készülékei a mobilgaming legmagasabb szintjét hozzák el a felhasználóknak. A Galaxy Note10 a vállalat legújabb és eddigi legerősebb okostelefonja, amelynek egyedi funkciói megkönnyítik az összetett játékok futtatását is.

Fortnite

A Galaxy Note10 AI-alapú Game Booster funkciója elemzi a játékosok szokásait és a fejlesztőktől, például az Epic Games-től érkező adatokat és ezek alapján optimalizálja a készülék teljesítményét a felhasználók egyedi igényeinek megfelelően. Azoknak, akik a kiemelkedő grafikájú RPG játékokat kedvelik, a rendszer szebb megjelenést és stabil képkockaszámot biztosít, az alkalmi játékosoknak pedig jobb akkumulátor teljesítményt nyújt, így hosszabb ideig tudnak játszani.

A szoftveres innovációk mellett a Galaxy Note10 jelentős hardveres fejlesztéseket is kapott elődeihez képest. A csúcskészülék erőteljes, intelligens akkumulátora optimalizálja a fogyasztást az egyedi felhasználási szokások alapján, így a felhasználóknak nem kell kompromisszumot kötniük a játékélményben. A túlmelegedésért elsősorban felelős, intenzív teljesítményt igénylő játékokhoz a Galaxy Note10 különlegesen vékony, egyedi tervezésű hőcserélő rendszerrel érkezik. A mindössze 0.35t vékony párologtató kamra nem növeli a készülék méretét, ugyanakkor a hőmérséklet szabályozásával optimalizálja a Note10 teljesítményét, így akadályozva meg a túlmelegedés okozta akadozást.

A csatlakoztathatósági lehetőségekkel a felhasználók kihasználhatják a szolgáltatók által kínált legmagasabb hálózati sebességet, így minden helyzetben kapcsolatban maradhatnak. A szupergyors kapcsolat, valamint az erőteljes CPU és GPU segítségével lenyűgöző képek jeleníthetők meg a Note10 kijelzőjén.

További Geek

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu