Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes előadások a hazai műanyagiparról az Ipar Napjain

mmsz 10 könyv

Ipar

Ingyenes előadások a hazai műanyagiparról az Ipar Napjain

Ingyenes előadások a hazai műanyagiparról az Ipar Napjain

CSATH MAGDOLNA, LEGO, BASF, PEMŰ, KAPOSPLAST ÉS MYCEPPI: INGYENES ELŐADÁSOK LESZNEK A HUNGEXPO-N

A Hungexpo Vásárváros május 10-13. között közös platformot biztosít, hogy valamennyi ipari szereplő egyszerre mutatkozhasson be az érdeklődőknek. A rendezvényen megismerhetőek lesznek a megjelenő cégek legmodernebb termékei és szolgáltatásai, amelyeket be is mutatnak a rendezvény látogatóinak, akik a Polimerek szakmai folyóirat és a Magyar Műanyagipari Szövetség jóvoltából ingyenesen részt vehetnek Dr. Csath Magdolna közgazdász előadásán is.

Az összevont szakkiállításon az új koncepció mentén kilencedik alkalommal megrendezett Ipar Napjai Nemzetközi ipari szakkiállítás, a 15. jubileumát ünneplő Mach-Tech Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztés-technikai szakkiállítás, valamint társrendezvényként az Automotive Hungary Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás is várja a kiállítókat és látogatókat egyaránt, akik egy gyors regisztrációt követően ingyenesen vehetnek részt a kiállításokon.

KÖZÖS STANDDAL ÉS DR. CSATH MAGDOLNA KÖZGAZDÁSZ ELŐADÁSÁVAL KÉSZÜL A POLIMEREK SZAKMAI FOLYÓIRAT ÉS A MAGYAR MŰANYAGIPARI SZÖVETSÉG

Magyar Műanyagipari Szövetség május 12-én ugyancsak a Hungexpo-n tartja éves közgyűlését. Hajdárné Molnár Elvira, az MMSZ elnökének, a PEMŰ Zrt. elnök-vezérigazgatójának megnyitója után az elismert közgazdász, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem kutatóprofesszora, Dr. Csath Magdolna tart előadást A magyar gazdaság lehetőségei a pandémia és a háború szorításában címmel. A szakember az előadást követően a felmerülő kérdésekre is válaszol majd.

A MŰANYAGIPAR FÓKUSZÁBAN A KÖRFORGÁSOS GAZDASÁG ÉS ÚJRAHASZNOSÍTÁS

A nap délutáni programjában egy műanyagipari konferencián is részt vehetnek az érdeklődők, ahol szakmai előadásokon tájékozódhatnak a szakág legaktuálisabb kérdéseiről. Itt ismerhetik meg az érdeklődők az MMSZ új stratégiáját a körforgásos gazdaság, az újrahasznosítás, a kommunikáció, a szemléletformálás, valamint az oktatás és az ismeretterjesztés terén olyan kiváló szakemberek előadásaiból, mint Dr. Demjén Zoltán, az MMSZ alelnöke, a BASF Hungaria Kft. korábbi igazgatója, Palócz Tamás, az MMSZ alelnöke, a KaposPlast Kft. ügyvezető igazgatója, Tóth Csaba, MMSZ alelnök, a LEGO Manufacturing Kft. senior igazgatója, valamint Bűdy László MMSZ elnökségi tag, a myCEPPI Kft. ügyvezető igazgatója.

Szintén a délutáni program keretein belül vehetik kézbe az MMSZ tagjai az MMSZ 10 – A magyar műanyagipar szolgálatában  (2011-2022)  című  ipartörténeti  könyvet,  amely az önállóvá vált Magyar Műanyagipari Szövetség tízéves évfordulójára jelenik meg.

A JÖVŐHÖZ VEZETŐ ÚT ITT VAN

„Bármely kiállításról legyen szó, a cél ugyanaz: a magyar ipar valamennyi szakmai szereplőinek lehetőséget biztosítani arra, hogy találkozhassanak egymással, mégpedig egy olyan fórumon, ahol a személyes kapcsolatépítés mellett a leginnovatívabb fejlesztéseket és a legfrissebb trendeket is megismerhetik. A teljesség igénye nélkül az érdeklődők izgalmas előadásokat hallgathatnak a digitalizáció, az e-mobilitás, az ERP-rendszerek, a virtuális beüzemelés alkalmazási lehetőségei és a munkavédelem témakörében is” – mondja Palócz Tamás, az MMSZ kommunikációért felelős alelnöke.

A résztvevők az alábbi linken regisztrálhatnak a rendezvényre az ingyenes belépőért: www.automotivexpo.hu/polimerek

Az MMSZ konferenciájára a regisztrációs link: https://forms.gle/CAgtpRvUasrqz3S7A

További Ipar

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés