Connect with us

technokrata

Az E.ON Hungária Csoport lett 2020 Kerékpárosbarát munkahelye

hungária

Dotkom

Az E.ON Hungária Csoport lett 2020 Kerékpárosbarát munkahelye

Az E.ON Hungária Csoport lett 2020 Kerékpárosbarát munkahelye

Zuhanyzóval és öltözővel felszerelt telephelyek, kerékpáros reggelik és piknikek, szakértői előadások: pár példa az E.ON Hungária Csoport egészség- és környezettudatosságra ösztönző munkatársi programjából, amelyeknek köszönhetően az Innovációs és Technológiai Minisztérium az idei Kerékpárosbarát pályázaton, multinacionális vállalatok kategóriában az E.ON-t hirdette ki győztesként. A kitüntető címet egy éven keresztül viselheti az energiavállalat.

Az E.ON Hungária Csoport évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy munkatársai körében népszerűsítse az egészségesebb és fenntarthatóbb életmódot, így a mindennapi kerékpározást is. A vállalatnál rendszeresek a kerékpáros reggelik és piknikek, rendezvényeket, előadásokat tartanak a témában. A vállalat számos telephelyén kerékpártárolók, zuhanyzók, öltözők várják a biciklivel munkába érkezőket. Pumpák és szerszámkészletek is a rendelkezésükre állnak, sőt, baj esetén személyes segítséget is kérhetnek.

Az energiavállalat évek óta állandó résztvevője a „Bringázz a munkába!” kampánynak is. A 2019-es tavaszi fordulóban 85 fő indult a versenyen és a cég a kerékpáros napok tekintetében a harmadik, a letekert kilométerek számában az 5. helyen végzett, 6351 km teljesítésével. Ősszel szintet lépett az E.ON csapat: 152 munkatárs tekerte a pedálokat, 14122 km-t teljesítve, amivel mind a kerékpáros napok, mind a letekert kilométerek kategóriájában az első helyen végzett.

Az E.ON segítséget nyújt ahhoz is, hogy a kerékpáros kollégák egymásra találjanak és például a „Bringázz a munkába!” kampányhoz csapatokat szervezzenek. A közösséghez tartozás érzését erősíti, hogy a kampányban részt vevők egyedi E.ON Bike pólóban tekerhetnek, a csapatok megmérkőzhetnek a cég vándorkupájáért, és bringás fotós kihívásban, egyéb játékokban is részt vehetnek.

A vállalatnál mindezek mellett lehetőség van KRESZ továbbképzésre, illetve biztonsági és mindennapi biciklistippeket, érdekességeket is kapnak a kollégák.

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin