Connect with us
Hirdetés

technokrata

Már több mint 10 000 felhasználó választotta a Forzen.hu-t

forzen

Dotkom

Már több mint 10 000 felhasználó választotta a Forzen.hu-t

Már több mint 10 000 felhasználó választotta a Forzen.hu-t

Dübörög a magyar online szerkesztő

A Forzen első sorban olyan magánvállalkozásoknak és KKV-knak nyújt grafikai és nyomdai szolgáltatást, akik érzik magukban a kreativitást, valamint saját elképzeléseiket szeretnék megvalósítani egy rendkívül felhasználóbarát környezetben.

– mondta el Simon Gergely, a Forzen.hu tulajdonosa.

A Forzen lehetőséget biztosít arra, hogy hazai grafikusok által szerkesztett sablonokkal dolgozzunk. A kiválasztott sablont a felhasználó kedve szerint tudja módosítani – cserélheti, alakíthatja az egyes elemeket, hozzájuk adhat újakat, egyénre szabhatja azok színét, áttetszőségét, méretét, pozícióját. A folyamatosan frissülő paletta minden igényt kielégít: a friss, fiatalos, letisztult iránytól egészen a konzervatívabb, komolyabb, elegánsabb megoldásokig.

Mindemellett az online szerkesztő azoknak is alkalmas, akik a nulláról szeretnék elkezdeni a tervezést. Alakzatok, líneák, keretek, fényképek, vektoros hátterek, különböző illusztrációk – van miből válogatnia a felhasználónak. A Google Font készletet tökéletesen kezelő szöveges elemek számára pedig az ő betű sem okoz problémát.

A Forzen segítségével nyomdai grafikákat (A2, A3, A4, A5, valamint névjegykártya méretben), social media kreatívokat (Facebook cover és bejegyzés, Instagram bejegyzés és story), továbbá önéletrajzot, kifestőt, ráadásul póló mintát is tervezhetünk.

Megrendelőink mindemellett azért is szeretik a Forzent, mert a mű elkészülte után csupán néhány kattintással meg is tudják rendelni a nyomdai gyártást” – folytatta Simon Gergely. „Ha valaki azonban maga szeretné kiválasztani a nyomdát, természetesen lehetőséget biztosítunk arra, hogy a nyomdakész fájlokat töltsék le.”

Anyagilag is rendkívül kedvező választás a Forzen, hiszen a regisztráció ingyenes, ráadásul bármennyi kreatívot készíthetünk – avagy nincs trial verzió és nem erőltetik rá a felhasználóra a különböző csomagárakat sem. A sablonok és grafikai elemek nagyjából 90%-a ingyenesen használható, a maradék 10% darabára pedig nagyon illik a magyar pénztárcához: a legolcsóbb alakzatok 75 Ft, a drágább alkotóelemek 300 Ft-ért kaphatók. Ezen felül az esetleges nyomdai költségekért, valamint igény esetén a nyomdakész fájlok letöltéséért kell fizetni.

Simon Gergely továbbá elárulta:

célunk, hogy a megrendelőink maximálisan elégedettek legyenek, így csak annyira engedjük el a kezüket, amennyire azt szeretnék. Nem csupán az oldal kap háttér support-ot, de igyekszünk (grafikai) tanácsokkal is ellátni ügyfeleinket, hiszen senkinek sem célja, hogy gyártás után az eredmény csalódás legyen, mert szerkesztés közben nem vett észre egy esetleges hibát.

A magyar nyelvű online szerkesztő hiánypótló szolgáltatás: nincs szükség letöltésre, könnyű és gyors kezelőfelülettel rendelkezik, egyszerűen használható azoknak is, akiknek nincs grafikusi tapasztalata, ráadásul a nyomdai szolgáltatás is megrendelhető ugyanazon a felületen.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés