Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elektromos autó témájú portál indult

elektromos autó

Dotkom

Elektromos autó témájú portál indult

Elektromos autó témájú portál indult

Elektromos-hibrid-autok.hu néven, új internetes portál indult. Az oldal üzemeltetőjének a célja, hogy az olvasók hasznos tanácsokat kapjanak a manapság egyre divatosabb, és egyre jobban terjedő elektromos és hibrid autókról. Az egyik legfontosabb dolog az Elektromos-hibrid-autok.hu oldallal kapcsolatban, hogy közérthető formában ír a zöld járművekről.

Nem csak autó tesztek találhatók a portálon, hanem a témához kapcsolódó anyagok is. A látogató olvashat például az elektromos kishaszonjárművekről, megismerkedhet a töltőkábelek fajtáival, európai és tengerentúli nagyobb töltő hálózatokkal. Természetesen képet kaphat a legfrissebb modellekről, amelyek a közeljövőben érkeznek a piacra.

Az Elektromos-hibrid-autok.hu oldalt a 24/7 Digital adja ki és gondozza. A portál lapigazgatója Galambos Dániel, aki 20 éve foglalkozik tematikus portálok üzemeltetésével.

„Fontosnak tartom, hogy írásaink segítsék az autó választást. Fontosnak tartom, hogy az oldal a téma közérthető tálalásával segíti a környezetbarát autók nagyobb mértékű, még gyorsabb elterjedését. Az új lap segít abban, hogy gyorsabban váltsanak az autósok a környezetbarát elektromos autókra, tölthető hibridekre vagy legalább a hibridekre. Az említett célkitűzés nem csak számunkra, hanem mindenki számára fontos, mert ha egy kicsit előbbre tekintünk, akkor a gyermekink jövőjét biztosítjuk a közlekedés zöldebbé tételével. Ehhez járul hozzá az Elektromos és hibrid autok.hu”

– mondja Galambos Dániel.

Az elektromos autós portál mellett Milyenautot.hu és Autó hírek néven még 2 autós oldalt üzemeltet a kiadó.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés