Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megnyitja nemzetközi központját Budapesten a Happy at Work

happy work budapest

Dotkom

Megnyitja nemzetközi központját Budapesten a Happy at Work

Megnyitja nemzetközi központját Budapesten a Happy at Work

A Happy at Work Budapest városában nyit irodát, amely a vállalat stratégiai központja lesz, a döntés azután született, hogy a startup cég idén tavasszal részt vett a Design Terminal mentorprogramjában. A Happy at Work volt az egyik leggyorsabban növekvő startup a programban, sőt, megnyerte a BrainBar Blastoff versenyt Budapesten, melyen 150 000 euró értékű befektetési ajánlatot kapott.

„A mentorprogramnak és a csapat összefogásának köszönhetően csodás új fejezet kezdődik itt Budapesten. Folytatni szeretnénk azt, amit Svédországban elkezdtünk, és továbbvinni elképzelésünket a fenntarthatóbb munkakörnyezet megteremtéséről a világ többi részére is. Budapest növekvő üzleti régió, innen többet érhetünk el – mondja André Francois, vezérigazgató

A Happy at Work augusztusban nyitotta meg kapuit Budapesten 2 alkalmazottal és a vezérigazgatóval, André Francois-val együtt.

„Jelenleg 9 rendkívül kitartó és elkötelezett csapattagunk van Svédországban. Ha ők nem lennének, akkor nem tettem volna meg ilyen korán ezt a lépést (a Budapestre való költözést). A céget csak 1,5 évvel ezelőtt alapítottuk, de mivel teljesen digitálisak vagyunk és jó a műszaki infrastruktúránk, ez lényegesen könnyebbé teszi a bővülést.”

A Happy at Work célja Budapesten az, hogy egy éven belül már nyolc tagú csapattal operáljon, és onnan tovább növekedjen, túlszárnyalva svéd társát, mely jelenleg a bevétel mintegy 95%-áért felelős. Ezenkívül a Happy at Work elnyerte a Fiatal Innovátorok Svéd Alkotói díját, valamint a Nordic HealthTech Network és az inkubátor Sahlgrenska Science Park részét képezi.

Mi is a Happy at Work?

A piacon található egyik legpraktikusabb eszköz, egy olyan technológia, amelynek segítségével egyszerűen és hatékonyan mérhetjük fel munkatársaink – és így az egész szervezet – általános jól-létét illetve stressz szintjét.

A cég hitvallása, hogy a munkakörnyezet folyamatos értékelése egyszerű és lényegre törő kérdésekkel kell, hogy történjen. Ez a program lehetővé teszi, hogy időben megtalálja és felismerje azokat a negatív tendenciákat a szervezetben, amelyek kezelés nélkül hosszú távon jelentős károkat okozhatnak.

happy at work startup


Företagsfabriken i Kronoberg

Kronoberg megye regionális üzleti inkubátora, amely kreatív növekedési környezetet biztosít a vállalkozók és vállalkozók számára. A Kronoberg AB vállalati gyára a Videum Science Parkban található, és lehetőséget kínál a cégek számára a gyorsabb piaci bevezetéshez, ha belépünk inkubációs folyamatunkba. A tulajdonosok a Kronoberg Region, a Videum AB és a Linnaeus University Development.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés