Connect with us
Hirdetés

technokrata

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

Képviseletet nyit az adesso német IT-szolgáltató Magyarországon is, az iroda Budapesten lesz.  A vállalat kiemelt célja az adesso-csoport termékportfóliójának bevezetése a magyar piacra.

Az adesso magyarországi képviselete Budapesten Dr. Udo Bub (49) vezetésével kezdi meg működését, aki korábban ügyvezetőként és alelnökként különböző menedzseri pozíciókat töltött be IT területeken, valamint a digitális innováció világában, pl. az EIT Digital vagy a Deutsche Telekom cégeknél.  Dr. Udo Bub az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) kutatóprofesszoraként informatikai szakterületen folytat kiemelkedő oktatói és kutatói tevékenységet a Microservices és ICT-architektúrákkal kapcsolatban a mesterséges intelligencia és az ipar 4.0 alkalmazások területén.

A vállalat bízik abban, hogy a szakember a high-tech és az innováció világában szerzett jártassága segíti majd a céget a sikeres magyarországi működés elérésben, valamint a piacvezető pozíció megszerzésében. Céljuk továbbá, hogy végzős informatikus tehetségeket alkalmazva a vállalat mielőbb elérje a tervezett létszámot.

A tapasztalt IT- és innovációs szakértő üdvözli az adesso magyarországi megjelenését, és rámutat arra, hogy a német vállalatok erős hazai jelenléte lényegesen megkönnyíti az új ügyfelek felkutatását.

Adesso magyar iroda

„A német vállalatok jelenléte hazánkban igen jelentős, a vezető német autógyártók például komoly gyártósorokkal rendelkeznek, illetve a hozzájuk kapcsolódó beszállítók, telekommunikációs vállalatok és nagy német kereskedelmi konszernek a gyártás mellett más képviseleteket is fenntartanak. Sok esetben ezek olyan vállalatok, amelyekkel az adesso Németországban már régóta kölcsönös szakértelmen és bizalmon alapuló együttműködést folytat. Tervezzük emellett az adesso termékportfóliójának további területekre való kiterjesztését, többek között a pénzügyi szektorra, ahol az adesso jelentős kompetenciával rendelkezik” – mondta Dr. Udo Bub, az adesso hazai cégének vezetője.

A magyarországi képviselet megnyitásával az adesso már kilenc európai országban van jelen. Az európai terjeszkedéssel párhuzamosan előkészületek zajlanak az adesso AG nemzetközileg elismert Societas Europaea (SE) jogi formára való áttérés irányában.

Az adesso csoport magyarországi irodája az alábbi címen érhető el:

adesso Hungary

Prof. Dr. Udo Bub / ügyvezető igazgató

Andrássy út 121. 1062 Budapest / Magyarország

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés