Connect with us

technokrata

Gáz van otthon? Nesze, itt egy iPhone!

Dotkom

Gáz van otthon? Nesze, itt egy iPhone!

Amennyiben ezt olvasod, akkor minden bizonnyal az elmúlt hetekben a gázszámládhoz érkezett némi extra szórólap, melyben egy www.nyilatkozom.hu oldalra invitál a szolgáltató, nyereményeket kínálva. De mi is ez?

Az elmúlt évek államosítási folyamatai között nehéz követni, hogy ki kicsoda az energiaiparban, a lényeg, hogy ennek az egésznek a kitalálója a Nemzeti Közmű, egy új képződmény, amelyik alig pár hónapja, nyár közepén indított egy jól kidolgozott, nyilatkoztatással egybekötött játékot, igen komoly nyereményarzenállal.

 

A www.nyilatkozom.hu –n jól követhető, hogy épp milyen ajándékokért megy a kampány, melynek lényege, hogy megadod a neved, születési dátumodat, édesanyád nevét és lehetőség szerint Főgáz, vagy Démász azonosítódat, és máris garantáltan nyertél!

Miket nyerhetsz?

Minden kitöltő garantált nyereménykupont kap azonnal, illetve ezen felül heti és fődíj nyeremények,sok  iPad, iPhone, Apple Watch talál gazdára a kitöltők közül.

Miért adom meg ezeket az adatokat?

A nyeremények ára a személyes adataid, mellyel a Közmű alapvetően a partneri kedvezményeket szeretne kínálni a kitöltőknek. Konkrétan aki kitölti, az nemcsak nyer, hanem annak onnantól olcsóbb lesz csomó minden.

Van kérdés?

www.nyilatkozom.hu

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu