Connect with us

technokrata

5 app, ami nem hiányozhat az androidos okosórádról!

Dotkom

5 app, ami nem hiányozhat az androidos okosórádról!

5 app, ami nem hiányozhat az androidos okosórádról!

Akárcsak Androidra, úgy az okosórákra készített Android Wear rendszerre is számtalan alkalmazás érhető el. Most 5 olyat mutatunk be, amelyek ingyenesek, de rendkívül hasznosak, így feltétlenül megéri letölteni őket!

instaweather

Instaweather

Ugyan kétségtelen tény, hogy többfajta, időjárásjelző alkalmazás érhető el az androidos okosórákra, az Instaweather mégis kitűnik közülük. A hasznos alkalmazás ugyanis különféle felületeket is kínál, így úgy értesülhetsz az időjárásról, hogy közben nemcsak a hőmérsékletet, de a páratartalmat és az esőzés valószínűségét is megtudod azzal, hogy felemeled a csuklód.

feelthewear

Feel the Wear

A program segítségével egyedileg konfigurálhatod, hogy egy-egy applikáció hogyan jelezzen a számodra. Így külön értesítése lehet az üzeneteknek, a Facebooknak vagy épp egy okosotthonhoz kapcsolódó alkalmazásnak is.

toggleswear

Toggles Wear

Ha szeretnéd a különféle, okostelefonodhoz kapcsolódó beállításokat egy helyen tartani, akkor a Toggles Wear-t neked találták ki. Az egyszerű alkalmazással a telefon legfőbb beállításait vezérelheted, anélkül, hogy elő kellene venned azt a zsebedből. Így többek között a WiFi, Bluetooth és a mobilinternet kikapcsolására is lehetőség van, de akár a hálózati jelerősséget is megtudhatod.

wear-audio-recorder

Wear Audio Recorder

Ha gyorsan fel akarsz venni valamit, kézenfekvő lehet, hogy az órádhoz nyúlj. A csuklódon lévő szerkezet a Wear Audio Recorder segítségével azonnal fel tudja venni a számodra fontos információkat.

findmyphone

Find my Phone

Nem vagy biztos, hogy hova tetted a telefonod? Akkor a Find my Phone a te alkalmazásod, hiszen a program segítségével riasztást adhatsz ki, amelynek köszönhetően a telefonod éktelen ordításba kezd majd, így biztosan megleled azt. A riasztás némított telefon esetén is működik, illetve az is megoldható, hogy sötétben a kijelzőt is felkapcsolja.

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin