Connect with us

technokrata

Januártól jön a szuperolcsó internet

Dotkom

Januártól jön a szuperolcsó internet

Ami 15%-kal olcsóbb lesz a többi szolgáltatásnál.

Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos a Világgazdaság hétfői számában jelentette be, hogy január 1-től minden háztartásban elérhetővé válik a szuperolcsó internet. Az új ajánlat a jelenlegi tervek szerint mindegyik szolgáltatónál legalább 15%-kal jutányosabb áron vásárolható majd meg és egyaránt elérhető lesz otthoni- és mobilinternet esetén is.

fast-internet_1024

Sajnos azt egyelőre nem tudni, hogy az új csomag esetén milyen legkisebb letöltési sebességere kell számítani, ahogyan arról sincs információ, hogy a mobilinternet esetén mekkora lesz az adatforgalmi korlát. Fontos kiemelni, hogy ezt az új csomagot csak azok vehetik majd igénybe, akiknél az adott lakcímen az elmúlt egy évben nem volt internet-előfizetés, vagy a saját nevük alatt nem használtak mobilinternetet. Azaz  szó nincs arról, hogy az eddigi előfizetéséről bárki lejjebb válthatna.

Azt már tudni, hogy egy szerződés a telekommunikációs piacon bevált módon két éves időtartamra szól, illetve plusz egy évet kapnak azok, akik részt vesznek a kormány által létrehozott tanfolyamon. Viszont, amennyiben ez, a legfeljebb három éves időtartam lejár, úgy többé a csomagot nem lehet majd újra megkötni. Egyelőre persze nem is ez, hanem az az igazán nagy kérdés, hogy vajon milyen arányban harapnak rá az emberek az új lehetőségre, hiszen a 15%-kal jutányosabb ár nem biztos, hogy elegendő lesz ahhoz, hogy rengeteg potenciális felhasználót az internet-előfizetésre vegyenek rá.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

XPLORA okosóra

SmartWatch

Mindig karnyújtásnyira, mindig biztonságban:

2020. november 26. csütörtök
Huawei Mate 40 Pro
samsung frame tv

Smart-TV

Virtuális utazás a The Frame TV képernyőjén

2020. november 24. kedd
redmi note
lifestyle

Kütyük

Lifestyle Smart Monitor a Samsungtól

2020. november 20. péntek
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin