Connect with us

technokrata

Már a mobiloddal is megveheted az új lakásod!

Dotkom

Már a mobiloddal is megveheted az új lakásod!

Több, mint 10 ezres letöltésszámmal büszkélkedhet az első magyar ingatlan applikáció amely immáron iOS-en is elérhető!

Napjaink ingatlanpiaci boom-ja a hirdetési portálokat is egyre nagyobb kreativitásra ösztönzi. Megannyi honlap próbál segítséget nyújtani ingatlankeresők formájában, de csak egyetlenegy applikáció készült erre a célra. A Jófogás saját androidos appja egymilliós letöltésszámával eleve hazánk legnépszerűbb, piacvezető szolgáltatása, de a cég külön alkalmazást fejlesztett a lakáskeresők számára. A munkán 100%-ban magyar szakemberek dolgoztak.

 Kezdetben csak Androidra készítettük el a Jófogás Ingatlan app-ot, és mivel az elérte a 10.000-res letöltésszámot, másfelől az ingatlan kategóriánk is trendkövetésen és így nagyléptékű fejlesztésen esett át, úgy döntöttünk, eljött az ideje az iOS verziónak  – mondta el Palocsay Géza, a cég ügyvezetője.

Az egyetlen magyar ingatlan app

Az alkalmazásban természetesen megtalálhatók azok az alapbeállítási lehetőségek, amellyel minden ingatlankereső – legyen szó bérlésről vagy vásárlásról – kezd: területi elhelyezkedés, ár, négyzetméter, állag, az épület anyaga, erkélyes mivolt stb., de emellett számos extra funkció segíti az igények kielégítését. Az apróhirdetési portál hitvallása szerint, ha már a vásárlás kompromisszummal jár, a keresés ne legyen az – ennek fényében rukkoltak elő olyan lehetőségekkel, mint az online térkép alapján történő szemezgetés, de hamarosan a lakásközeli BKK járatokról is tájékozódhatunk, sőt külön parméterként állíthatjuk be, mennyire közel vágyunk élni egy metrómegállóhoz. A Jófogás reszponzív honlapján egyébként ezek a lehetőségek már a felhasználók rendelkezésére állnak, átvitelük az appba folyamatos. A szűrési opciók tárháza is bővült, így igen gyorsan lehet a kínálatot a számunkra releváns választékra korlátozni: a döntést olyan hozzáadott plusz paraméterek is segíthetik, mint az energiatanúsítvány, a közös költség, a lakásfelszereltség, a fűtés típusa, a kilátás, a kertes mivolt (akár mérettel is!) vagy éppen a parkolási lehetőségek.

Ha pedig megvan a kiszemelt álomkecó, a kapcsolatfelvételt egy SMS rendszer segíti, ahol egy gombnyomással tudunk időpontot egyeztetni. Ha egyelőre nincs meg szívünk választottja, a rendszer megjegyzi a beállításainkat, így csak újra be kell lépni, és már jönnek is a legfrissebb hirdetések.

Android verzió itt: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.jofogas.app&hl=hu

iOS verzió itt: https://itunes.apple.com/hu/app/jofogas-ingatlan/id1151792631?mt=8

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin