Connect with us

technokrata

Ismét a legjobbak közé került a Xerox

Dotkom

Ismét a legjobbak közé került a Xerox

IDC: a Xerox idén is vezető munkafolyamat szolgáltató.

A neves kutatócég, az IDC legfrissebb MarketScape felmérése  ismét vezető dokumentum-alapú munkafolyamat szolgáltatóként ismerte el a Xerox-ot. Ezt a rangos címet immár hatodik éve folyamatosan kiérdemli a vállalat köszönhetően a menedzselt nyomtatási és dokumentum szolgáltatásainak, valamint a dokumentum-alapú munkafolyamat szolgáltatásai fejlődésének.

A Xerox az egyetlen a piaci szereplők közül, amely önálló szervezetet épített fel a dokumentum-alapú munkafolyamatok támogatására. A munkafolyamat automatizálás biztosítja a vállalatok termelékenységének és folyamatainak összekapcsolását, ezzel segítve őket abban, hogy elejét vegyék a dokumentum menedzsment elé tornyosuló akadályoknak, hiányosságoknak. A Xerox folyamatosan azon dolgozik, hogy megoldásával erősítse az iparági, és a vertikális munkafolyamat automatizálási szolgáltatásait a bankszektor, a gyáripar, a kormányzat, az egészségügy és a felsőoktatás területén.

A Xerox dokumentum-alapú munkafolyamat portfoliója magába foglalja a munkafolyamat értékelési módszertant, az adaptív üzleti folyamat modellt, az intelligens dokumentum feldolgozást, valamint a felülvizsgálatot és az űrlapok felismerését.

“A menedzselt munkafolyamat szolgáltatások jelentősen hozzájárulnak a legkülönbözőbb iparágak, illetve szervezeten belüli üzletágak eredményességéhez kezdve attól, hogy csökkentik a nyomatok számát, pénzt takarítanak meg, egészen addig, hogy növelik a dolgozók hatékonyságát, fokozzák a dokumentumok, illetve az adatok biztonságát. A hosszú ideje fennálló vezetői pozíciónkat a folyamatos növekedés és a szoftver, illetve szolgáltatás megoldások adaptálása biztosítja, amelyek révén a legjobb és a leginkább testreszabott megoldásokat kínálhatjuk a vásárlóknak.” – hangsúlyozta Mike Feldman, a Xerox nagyvállalati üzleteiért felelős elnöke.

xerox

A Xerox folyamatosan fejleszti dokumentum-alapú munkafolyamat megoldásait, szolgáltatási portfólióját, illetve erősíti piaci jelenletét akvizíciókkal és újabb partneri kapcsolatok kialakításával. Jelenleg a főbb partnerei közé a tartalommenedzsment szolgáltatást nyújtó Hyland Software, a nagyvállalati digitalizációra szakosodott Top Image Systems, valamint az analitikával foglalkozó Datawatch tartozik. 

Az IDC legfrissebb MarketSpace jelentése a Xerox erősségei között megemlíti azt, hogy a vállalat kidolgozott dokumentum-alapú munkafolyamat stratégiával és ütemtervvel rendelkezik, amibe beleértendők a partneri-és a cégegyesülési tervek is. A felmérés szintén kitér arra, hogy a vállalat képes a legszélesebb iparági ügyfélkör igényeinek kiszolgálására, illetve a Xerox dokumentum-alapú munkafolyamat portfóliójának részei a szabadalmaztatott értékelési és kollaborációs eszközök is. Ezek mellett a Xerox dokumentum-alapú munkafolyamat kínálatába tartoznak azok az iparági megoldások, amelyek összefogják többek közt a követeléskezelést, a kifizetést, a HR-t, vagy a munkavállalói állomány menedzsmentjét.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin