Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mindent letarol majd a Snapchat

Dotkom

Mindent letarol majd a Snapchat

Óriásit növekednek majd az elkövetkező időszakban.

Igencsak jó időszak előtt áll a Snapchat. Az önmegsemmisítő képekkel és videókkal ismerté vált közösségi szolgáltatás jelenleg napi 150 millió felhasználót tudhat magáénak, a legújabb kutatásuk alapján azonban ez még bőven tovább fog nőni a közeljövőben.

snapchat-splash-iphone6-hero

A vállalat arra számít, hogy csak az idei évben 27,2%-kal nő majd meg a felhasználói bázisuk, a lendület pedig 2017-ben is folytatódik, az előrejelzéseik alapján 2017-ben 13,6%-os lesz ez a növekedés. Ez a trend szerencsére később sem fordul majd meg, de 2018 után már “csak” egy számjegyű növekedéssel számol a csapat.

Az biztos, hogy a népszerűség a felhasználói bázis változásával is jár majd, jelenleg ugyanis szinte kizárólag a fiatalok szórakozása a Snapchat, később azonban az idősebb generáció is megjelenik majd a platformon. Talán ennek is köszönhető, hogy már a Facebook tulajdonában álló Instagram is megpróbál borsot törni a Snapchat orra alá, hiszen a közelmúltban bemutatták a nyilvánvalóan a konkurenciától ellesett Stories funkciót.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés