Connect with us

technokrata

A szakértők szerint ezekben a Sony kütyükben nem csalódsz majd!

Dotkom

A szakértők szerint ezekben a Sony kütyükben nem csalódsz majd!

Idén a Sony öt terméke nyerte el a nemzetközileg elismert EISA legjobb és leginnovatívabb szórakoztató elektronikai eszközeinek járó díjait.

Az EISA Európa legnagyobb elektronikai eszközökkel foglalkozó szakértői bizottságaként évről évre arra törekszik, hogy kategóriánként megtalálja és elismerje az év kiemelkedően magas minőségű szórakoztató elektronikai eszközeit.

sonyrx1

Európa legjobb prémium kategóriájú kompakt fényképezőgépe 2016-2017: RX1R II

A világ egyik legkisebb méretű full-frame fényképezőgépeként az RX1R II

az eddigi legjobb képminőséget biztosítja a Sony kompakt gépei közül. Köszönhető ez a tág rekeszes, 42.4 megapixeles full-frame szenzornak, valamint a fix gyújtótávolságú ZEISS Sonnar T* 35mm F2 objektívnek. Az eszközben megtalálható a világ első, változtatható optikai aluláteresztő szűrője, amely lenyűgöző képminőséget nyújt széles dinamikatartomány és alacsony zajképzés mellett. A továbbfejlesztett Fast Hybrid AF fáziseltolásos- és kontrasztérzékelős integrált autofókuszával garantáltan pengeéles képeket készíthet, emellett a BIONZ X™ képfeldolgozó processzor segít, hogy egy értékes pillanatról sem maradjon le. A lenyitható és forgatható XGA OLED Tru-Finder LCD kijelző teljes szabadságot kínál kompozícióink megfelelő beállításaihoz. Kétségtelenül a Sony RX1R II a prémium kompakt fényképezőgépek új királya.

sonya7

Európa legjobb profi fotó- és videófunkciókat is ellátó fényképezőgépe 2016-2017: α7S II

Az α7S II fényképezőgéppel csúcsminőségű videós és képi tartalmakat készíthetünk bármilyen körülmények között. A 12.2 megapixel felbontású full-frame Exmor CMOS-érzékelő, a 409600-ig kibővített ISO érzékenységi tartomány, valamint az 5 tengelyes optikai képstabilizátor biztosítja, hogy a profi fotósoknak se kelljen kompromisszumot kötniük a képminőség terén. A fényképezőgép képes 4K felbontású videók felvételére full-frame formátumban egyidejű szenzorkiolvasással, így rendkívül vonzó készülék lehet filmesek és fotósok számára egyaránt. A Fast Intelligent autofókusz rendszer lenyűgözően éles képeket garantál sötétben történő fényképezés esetén is.

sonya6300

Európa legjobb középhaladóknak szánt kompakt rendszerkamerája 2016-2017: α6300

Az α6300 külsőleg alig különbözik méltán híres elődjétől, az α6000-tól, belül viszont annál többet változott. A fényképezőgépben egy villámgyors (0,05 másodperces), 425 AF pontos fáziseltolásos hibrid autofókusz, illetve egy, a gyorsan mozgó témákat is precízen követő 4D fókusz kapott helyet. Az időjárás biztos fényképezőgép-váznak köszönhetően az α6300-zal szélsőséges körülmények között is professzionális szintű 4K videókat készíthetünk. Az új 24.2 megapixel felbontású Exmor CMOS-érzékelő kitűnő kép- és videó-minőséget kínál rossz megvilágítási körülmények között is. Az elforgatható, 3 hüvelykes, 921 000 képpont felbontású LCD kijelző, valamint a 2,36 millió képpont felbontású OLED követőfókusz 11 kép/másodperces sorozatfelvételre képes, amely ideális gyorsan mozgó témák megörökítéséhez.

sonyobjektiv 

Európa legjobb professzionális kompakt objektívje 2016-2017: SEL85F14GM

A SEL85F14GM prímobjektív minden portré-fotós számára nélkülözhetetlen kellék. A kifinomult optikai tervezés és a továbbfejlesztett objektívelemek rendkívül magas képfelbontást biztosítanak. A körkörös, 11 lamellás blendével különlegesen látványos képlágyítási hatásokat érhetünk el, míg a Sony tükröződésmentes nanokristály bevonata hatékonyan csökkenti a becsillanást és a szellemképet okozó tükröződést. A kéthelyzetű SSM meghajtórendszer rendkívül gyors és pontos autofókusz-teljesítményt kínál. Az FE 85mm F1.4 GM objektív por- és nedvességálló kialakítással rendelkezik, ahogyan egy ilyen professzionális szintű objektívtől elvárható.

sonyautohifi

Európa legjobb autóhifi és médiavevő lejátszója 2016-2017: RSX-GS9

 A hagyományoshoz képest négyszer merevebb, 1DIN kialakítású házszerkezetével és hangerőszabályzó tárcsájával az RSX-GS9 egy klasszikus fejegységnek néz ki, azonban az elegáns, szálcsiszolt alumínium előlap mögött egy legújabb audiotechnológiákkal felturbózott, igazi szupersztár bújik meg. Az RSX-GS9 hagyományos USB csatlakozón keresztül egészen 192kHz/24-bitig támogatja a mintavételezési frekvenciákat. Emellett USB micro-B csatlakozón keresztül natív 5.6 MHz frekvenciájú DSD jelet képes lejátszani, míg az optikai kimenet külső DSP egység csatlakoztatását teszi lehetővé. A Sony okostelefon applikációjával, a “SongPal”-lel egyszerűen kereshetünk kedvenc zeneszámaink között, valamint gyorsan és könnyedén állíthatjuk a hangminőséget igényeink szerint. A Sony RSX-GS9-ben a lehető legjobb DAC (digitális analóg átalakító), minőségi műveleti erősítő, valamint fejlett áramköri felépítés található, melyeknek köszönhetően stúdió hangminőségben élvezhetjük a zenét útközben is.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin