Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sokat nyerhetsz! Most a Te ötleted várja a Telekom!

Dotkom

Sokat nyerhetsz! Most a Te ötleted várja a Telekom!

Kilencedik alkalommal rendezi meg fenntarthatósági napját a Telekom. Az idei eseményre szeptember 24-én kerül sor, a helyszín pedig a budapesti Akvárium Klub lesz.

Rangos zsűri értékeli a pályázatokat, amelyeket filmesektől, grafikusoktól, kreatív előadóktól, amatőröktől és profiktól vár a Telekom. Az okoskorszak esélyeiről, jövőnkre gyakorolt hatásairól szól a 9. Fenntarthatósági Nap. A beszélgetéseken részt vevő szakértők mások mellett olyan témákat érintenek, mint az smart környezetvédelem, a tudatos gazdaság és társadalom, de azt a kérdést is felteszik maguknak, hogy vajon okosabbak vagyunk, mint 5 éve?

A 9. Fenntarthatósági Nap alkalmából a már megszokott módon újra pályázatot hirdet a Telekom. A jelentkezők ismét három különböző kategóriában küldhetik be pályaműveiket. 1-3 perces kisfilmet, zenét vagy slamet, illetve más kreatív megoldásokat (fotó, festmény, grafika, flashmob…) várnak a szervezők a smart korszak esélyeiről.

Sustainability

Legyen szó politikáról, pénzügyekről, magánéletről vagy csak egy egyszerű appról, vajon vesszük a fáradtságot, hogy utánajárjunk és változtassunk? Vagy inkább csak nem értjük? Közösségi kezdeményezések, smart megoldások, generációs különbségek, felhőbe küldött magánélet? – ilyen kérdésekre várják a kreatív válaszokat a 9. Fenntarthatósági Nap szervezői „nincs több nem tudom…” szlogennel.

A szakmai zsűri munkájában Pásztor Anna (énekesnő, előadóművész, színész, táncművész), Rohonyi Gábor (rendező), Szegedi Csaba (kolorista, a MOME tanára) és Szomolányi Katalin (a Fenntarthatósági Nap főszervezője) vesz részt.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a legjobb pályázatok díjazására a nap végén kerül sor. A zsűri által kiválasztatott legjobb alkotásokat az Akváriumban mutatják be. A kiállított alkotások közül a 9. Fenntarthatósági Nap látogatói szavazhatják meg a nekik legjobban tetszőt, amely elnyeri a közönségdíjat.

Az esemény koncertekkel, izgalmas afterpartyval ér véget.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés