Connect with us

technokrata

Ha a Szigeten vagy, erről jó ha tudsz!

Dotkom

Ha a Szigeten vagy, erről jó ha tudsz!

Új szintre emeli a fesztiválkommunikációt a Sziget és a Viber.

Különleges fesztiválélményt nyújt a Sziget Fesztivál és a világszerte 754 millió egyedi felhasználóval rendelkező Viber együttműködése. Egy teljesen ingyenes szolgáltatás keretében a fesztiválozók személyes Viber-fesztiválüzeneteken keresztül (Personal Viber Festival Messages) azonnal értesülhetnek a legfontosabb információkról a rendezvény ideje alatt.

A jövő fesztiválkommunikációs csatornáját teremti meg a Sziget és a Magyarországon több mint 2,7 millió felhasználót számláló Viber úttörő kezdeményezése. A Viber-üzenetben megkapott, személyre szabott, valós idejű helyszíni információk segítségével a rajongók számára minden korábbinál nagyobb élményt jelent majd kedvencük élő fellépése.

viber

A fesztiválozók az új szolgáltatás segítségével nem csupán az aktuális fellépőkről, programváltozásokról kapnak azonnali tájékoztatást, de az időjárásról és minden egyéb, a Szigeten zajló izgalmas eseményekről is.

A Sziget szervezői számára a személyes Viber-fesztiválüzenet a legegyszerűbb kommunikációs csatornát biztosítja ahhoz, hogy felhívják vendégeik figyelmét egyes eseményekre. A fontos és friss információk, képek, videók és linkek formájában már most elérhetők több ezer, a Szigetre érkező fesztiválozó számára. A személyes Viber-üzenetekre a http://viber.szigetfestival.com/ oldalon lehet feliratkozni olyan okostelefonnal, amelyen megtalálható a Viber alkalmazása.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin