Connect with us

technokrata

Most lehet igazán olcsón hűtőhöz jutni!

Dotkom

Most lehet igazán olcsón hűtőhöz jutni!

Sokat spórolhatnak a havi áramszámlán, akik az Otthon Melege Program júliusi alprogramjának keretei között jutnak új háztartási gépekhez.

Az észak-alföldi régióban több mint 3000 pályázót regisztráltak, az érdeklődők száma miatt fel kellett függeszteni a jelentkezést, ezért érdemes figyelni a pályázatok indulásának határidejét minden régióban.

A programba jelentkezhet minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező nyugdíjas, illetve nagycsaládos személy, aki a program honlapján található – régiónként eltérő – időpontban beadja pályázatát. Fontos megjegyezni, hogy nem csak nyugdíjasok és nagycsaládosok jelentkezhetnek, ha az adott régióra vonatkozó támogatási keret engedi, bárki hozzájuthat egy új, energiatakarékos hűtőgéphez.

hutocsere

A „HGCS Hűtőgép katalógusból” az A+ besorolású, s a még annál is energiatakarékosabb készülékek közül választhatnak a program nyertesei. Természetesen a használat módja nagyban befolyásolja az áramfogyasztást, de összességében elmondható, hogy egy 10-20 éves régi hűtőszekrény lecserélésese több tízezer forintos megtakarítást jelenthet a család számára egy évben.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin