Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szuperfutárokkal dolgozik majd a UPS

Dotkom

Szuperfutárokkal dolgozik majd a UPS

A UPS megnyitotta Európa első UPS Integrad új generációs futárképző központját Kölnben.

 

Az új UPS Integrad központban gyakorlatias megközelítésben képzik a futárokat, hogy azok biztonságosan és hatékonyan tudják kiszolgálni a UPS ügyfeleket. A résztvevők előbb megtanulják a UPS autóvezetési és ügyfélszolgálati metódusait, ezután a gyakorlatban is demonstrálják azokat számukra, végül pedig valósághű környezetben maguk is kipróbálhatják őket. A képzés a 3D szimuláció, a webcast tanmodulok és a hagyományos iskolatermi oktatás keverékeként épül fel.

A létesítmény egyik legizgalmasabb része egy kültéri tréningpálya, melyet úgy terveztek, hogy egy “Neustadt” nevű német kisvárost imitáljon, valódi utcákkal, jelzőtáblákkal, járdákkal, szimulált üzletekkel és házhozszállítási, illetve átvételi pontokkal. A futárok így olyan valóságos szituációkkal találkoznak, melyek a mindennapi munkájuk során is előfordulnak. A szituációk során kipróbálhatók a biztonságos vezetési és csomagkezelési procedúrák és a különböző kiszállítási szcenáriók. A UPS integrált hálózatában mindenegyes futárnak képesnek kell lennie bármilyen típusú csomag kezelésére  – legyen az légi, szárazföldi, helyi, nemzetközi, kereskedelmi vagy lakossági csomag.

ups

A futár oktatókat külön órákon tanítják. Ők a helyi UPS központokban szabályos időközönként maguk is képzik a kollégáikat. Itt azt is megtanulják, hogyan irányíthatják az alkalmazottakat, és oszthatják meg velük a szükséges tudást.

Az új létesítményben Németországból és Európa más országaiból érkező új és tapasztalt futárok egyaránt részesülnek majd a UPS Integrad tréningben. A UPS Integrad ugyanazokat a módszereket oktatja, mint amiket a UPS Circle of Honor elit csoport 8700 tagja is használ. Ők azok a kollégák, akik legalább 25 éve balesetmentesen vezetik UPS járművüket.

Az USA területén működő hét központban eddig 7500 futár és 1,500 oktató végezte el a UPS Integrad tréninget, amire mostantól európai kollégáiknak is lehetősége lesz.

 

 

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés