Connect with us

technokrata

Te is ki fogod próbálni a Facebook újítását

Dotkom

Te is ki fogod próbálni a Facebook újítását

Igazán érdekes funkciót élesített a Facebook, a közösségi oldalon mostantól egy pillanat alatt megnézhetjük, hogy hol mennek épp élő videók.

Igazán különleges szolgáltatást élesített a Facebook, hiszen mostantól egy interaktív térképen követhetjük, hogy hol közvetítenek élőben videókat a közösségi oldalon. A webes felületre böngészőnk bal oldalán lévő Alkalmazások menüpontból juthatunk el. Itt az Élő videó opcióra kell kattintanunk, ezután megjelennek az apró pöttyök, jelezvén, hogy ezekben a városokban épp élő anyagokat közvetítenek.

fbelovideo

Igaz, ezek száma egyelőre valószínűtlenül kevésnek tűnik, Magyarországon például nekem annak ellenére jelzett 0 darabot, hogy egy másik fülön az egyik kereskedelmi rádiónak épp ment az élő adása. Ennek ellenére néhány percre igazán izgalmas az új szolgáltatás, hiszen nemcsak azt nézhetjük meg, hogy ki és honnan közvetít, de azt is, hogy mely országokból nézik ezeket a felhasználók.  Sajnos az újdonság mobilon még nem működik, mindenképpen egy PC-re van szükség a használatához.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu