Connect with us

technokrata

Igazán pimasz: a taxistüntetés miatt féláron utazhatsz Uberrel!

Dotkom

Igazán pimasz: a taxistüntetés miatt féláron utazhatsz Uberrel!

Akkorát lépett az Uber, hogy csak lesünk!

Ahogy az várható volt, ma taxistüntetés nehezíti a belvárosi forgalmat. A taxisok a Hősök teréről a Deák Ferenc térre mennek, azaz valószínűleg komolyabb torlódásokra lehet számítani az említett útvonalakon.  A sofőrök azért folytatják a korábbi tiltakozásukat, mert szerintük a kormány nem tesz meg mindent azért, hogy ellehetetlenüljön az Uber használata.

Közleményükben kiemelték, hogy bár a kormány rendeletekkel lépett fel a szolgáltatás ellen, néhány rendszám levételén túl eddig nem történt semmi. Nos, nem úgy tűnik, hogy az Ubert ez nagyon meghatotta volna, sőt, olyat léptek amire még a sokat látott ember is meglepődik. A közösségi szolgáltatással ugyanis a mai napon féláron utazhatnak az ügyfelek.

uber-1500x1000

 

A cég közleményében kiemeli, hogy “Ma a budapesti közlekedésben fennakadásokra lehet számítani. Ezért az Uberrel 50%-os 8:30 és 15 óra között fél áron utazhatsz.” Sőt, az ügyfeleknek elküldött e-mail csipkelődése itt még nem ért véget, hiszen az üzenet így folytatódik: “Javasoljuk, hogy ma indulj útnak a megszokottnál kicsit korábban és lehetőleg oszd meg az Uber utazásodat egy barátoddal. Csökkentsük közösen az autók számát a városban egy ilyen problémás napon. Jó Uberezést! :)”

Azt nem tudjuk, hogy mit szólnak ehhez a taxisok, de az biztos, hogy ez a lépés nem csillapítja majd a kedélyeket!Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu