Connect with us

technokrata

Te milyen böngészőt használsz a mobilodon? A legtöbben ezt!

Dotkom

Te milyen böngészőt használsz a mobilodon? A legtöbben ezt!

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Google Chrome.

Elképesztő népszerűségnek örvend a mobilos Google Chrome, hiszen a kaliforniai gyártó közleménye alapján a böngészővel havonta már több mint egymilliárd felhasználó internetezik. Ezt a mérföldkövet alig 5 hónappal azután érték el, hogy a böngésző elérte a 800 milliós felhasználói bázist. Érdekesség, hogy a Google Chrome egyáltalán nemcsak Androidon sikeres, iOS-en is rengetegen használják.

chrome

A Chrome ezzel a YouTube, a Kereső, a Play Áruház és a Maps mellett a negyedik olyan Google-alkalmazás, amely átlépte az egymilliárdos küszöböt. További érdekesség, hogy a kaliforniai vállalat néhány izgalmas információt is megosztott a jeles alkalomból, így azt is megtudtuk, hogy havonta nem kevesebb, mint 771 milliárd oldalt néznek meg a felhasználók, amelyekből 3,6 milliárdot fordíttatnak le a Google Translate segítségével.

chrome2

 

Emellett az is kiderült, hogy a az adatforgalom-csökkentő algoritmusoknak hála a Chrome havonta összesen 2 millió GB-nyi adatot spórol meg a felhasználóknak.  Sőt, a Google a biztonságra is odafigyel, ezért a Chrome-mal böngészőket  145 millió alkalommal védte meg a kártékony weboldalak megtekintésétől a rendszer.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin