Connect with us

technokrata

Ez az oka, hogy szinte minden boltban Samsung kijelző van!

Dotkom

Ez az oka, hogy szinte minden boltban Samsung kijelző van!

Hét éve van az élen a Samsung a digitális kijelzők értékesítése terén.

A Samsung Electronics immár hét egymást követő éve őrzi nemzetközi vezető helyét a digitális kijelző egységek értékesítése területén. Az IHS, a kijelzőtechnológiával kapcsolatos iparági hírek, elemzések és a szakvélemények vezető adatforrása által a közelmúltban kiadott értékesítési mutatók is alátámasztják a Samsung vezető pozícióját az ágazatban, 2009 óta.

Samsung _digitalis_kijelzok_3

A Samsung 2015-ös, sikeres eredményei jelzik, hogy a vállalat a digitális kijelzők fejlesztése terén továbbra is az elmúlt években tapasztalt lendülettel halad előre. A globális ügyfelek egyre dinamikusabb módszereket keresnek vásárlóik figyelmének megragadására, így a Samsung folytatja saját technológiái fejlesztését, hogy minél inkább kielégíthesse a sokoldalú, nagy teljesítményű kijelzők iránti növekvő és a legváltozatosabb környezetekben jelentkező igényeket.

Az IHS „Public Display Market Tracker Q1 2016” című technológiai felmérése szerint a Samsung 28,8 százalékos globális piaci részesedést ért el a digitális kijelzők értékesítése területén.  Ez növekedést jelent a Samsung 2014 végén elért 26,9 százalékos piaci részesedéséhez képest.

Samsung_digitalis_kijelzok_8

 

A Samsung SMART kijelzők portfóliójához többféle interaktív és informatív egység tartozik, így a vállalat az adott igényekhez igazított, teljes körű megoldásokat nyújt számos ágazat, így az államigazgatás, az oktatás, a vendéglátás, az egészségügy, a pénzügyi szolgáltatások és a kereskedelem számára egyaránt. Ezek a technológiák, amellett, hogy javítják az együttműködést és a hatékonyságot, hatásosabb vizuális megoldást kínálnak azokhoz a középkategóriás kijelzőkhöz, melyeket a fent említett szakágakon belül gyakran használnak. Ilyenek például a következők:

  • LED-es tartalomszolgáltató rendszerek – A Samsung fejlett videofeldolgozási és felskálázási technológiáin alapulva ezek a kijelzők egyesítik a bővíthető kialakítást a LED-es vizuális minőséggel, így tiszta, olvasható képet jelenítenek meg beltéri és kültéri használat esetén is.
  • SMART kültéri kijelző rendszerek – A Samsung OHD sorozatú, strapabíró SMART tartalomszolgáltató rendszerei kiválóan közvetítik a tartalmakat kültéri alkalmazás esetén is. Ezeket a fényes, nagy kontrasztú, strapabíró kijelzőket kiváló képminőség jellemzi még folyamatos – 24/7 – használat esetén is, és csupán minimális figyelemelvonással működnek az időjárási körülményektől és más természeti hatásoktól függetlenül is.
  • Videófalak – Ezekkel a kijelzőkkel bármilyen képernyő-kombináció vagy alakzat megvalósítható, színvisszaadási hiányosságok és vizuális eltérések nélkül, így nagy méretben is hatásosan jelenítik meg a tartalmakat. A Samsung 2015-ben vezette be az iparág legvékonyabb kávájú videófalát, amelynél még kisebb a vizuális figyelemelvonó hatás mértéke, így a nézőközönség zavartalanul koncentrálhat a kiemelt tartalomra.
  • Interaktív táblák (IWB) – A Samsung multimédia-barát kijelzői lehetővé teszik a valós idejű tartalommegosztást, és bővítik az interaktív kommunikációs lehetőségeket az előadó- és osztálytermekben. Ezek az interaktív táblák tollal és érintéssel is kezelhetők, ami még nagyobb rugalmasságot biztosít.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin