Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szupersztárrá válnak a hangulatjelek

Dotkom

Szupersztárrá válnak a hangulatjelek

A Sony ugyanis filmet készít az emojikról.

Néha olyan dolgokból születnek filmek, amire az ember álmaiban sem gondolna. Ez történt most is, hiszen a Sony bejelentette, hogy nem másról, mint az emojikról forgatnak egy egész estés mozifilmet. Az egyelőre Emoji Movie-ként emlegetett alkotásban a hangulatjelek lesznek a főszereplők, a remekmű pedig az okostelefonok világában játszódik majd.

Információk szerint a Sony ezért már felvette a kapcsolatot több fejlesztővel is, a céljuk az, hogy jó pénzért azok szerepet kapjanak a filmben, így népszerűsítve az alkalmazásukat. Arról egyelőre nincs információ, hogy kik mondtak igent a lehetőségre, de az alkotás mérete miatt valószínűleg csak a tehetősebb fejlesztők programjaival találkozunk majd.

sonyemoji

Annyit már most tudni, hogy a történet olyan hangulatjelekről szól majd, akik az Emoji-völgyben élnek és egy szép napon eljutnak egy okostelefon képernyőjére. Ekkor felfedezik, hogy minden egyes alkalmazás teljesen más világot rejt magában, a céljuk pedig az, hogy be is jussanak ezekbe.

Az Emoji Movie-ra még egy kicsit várni kell, a jelenlegi információk szerint a Sony 2017. augusztus 11-én tartja a film premierjét.

Forrás: HVG



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés