Connect with us

Hirdetés

technokrata

Erre biztosan lementheted a céges adataid

Dotkom

Erre biztosan lementheted a céges adataid

A Fujitsu legújabb technológiával dolgozó tárolói tudnak titkot tartani.

A legújabb generációs Linear Tape Open (LTO) technológiával dolgozó FUJITSU ETERNUS LT szalagos tárolórendszerekkel a Fujitsu újabb üzleti szemléletű tárolómegoldást vezet be a mentési és archiválási műveletek radikális egyszerűsítésére. A szintén közelmúltban bevezetett FUJITSU ETERNUS CS200c S2 / CS800 S6 backup appliance géppel együttműködve az új rendszerek megfizethető, skálázható és megbízható hosszú távú szalagos adatmegőrzést tesznek lehetővé. Az LTO-7 szalagos meghajtó-technológia terabájtos nagyságrendben is jelentősen mérsékli a mentési időt (2,7 TB/óra egy LTO-7 szalagos meghajtóra vetítve), a teljes rendszerkapacitást pedig a korábbi szint 2,4-szeresére növeli.

Az ETERNUS LT család által nyújtott hardveralapú titkosítás magasabb szintre emeli a biztonságot. Az összes ETERNUS LT rendszer titkosításja az LTO szalagos meghajtó mentési adatait, ám az ETERNUS LT260 a könyvtáron belül maga generálja és kezeli a titkosítási kulcsokat – mentési szoftver vagy külön szerver nélkül. A szigorodó compliance követelmények teljesítése érdekében az ETERNUS LT rendszerek a WORM (Write Once, Read Many) technológiát is támogatják.

fujitsu

Az LTO-7 technológiával dolgozó Fujitsu ETERNUS LT szalagos tárolórendszerek sokféle fejlett adattárolási igényt kielégítenek pl. a hosszú távú archiválás vagy a katasztrófa utáni visszaállítás terén, és segítenek a különféle méretű szervezeteknek kézben tartani a strukturálatlan és „Big Data” adatok mennyiségének folyamatos növekedését. Az ETERNUS LT rendszereket hitelesítették a piacvezető mentési és archiválási szoftverek támogatására. Erősen automatizált, távolról felügyelhető, egyszerű üzemeltetésük nem igényel helyi szakértelmet. A kapacitásalapú fizetés (pay-as-you-grow) révén az ügyfeleknek nem feleslegesen nagy beruházást eszközölniük – később is rugalmasan bővíthetik rendszerüket.

Ár és piaci bevezetés

Az LTO-7 technológiával dolgozó Fujitsu ETERNUS LT szalagos tárolórendszerek a világon mindenütt megvásárolhatók a Fujitsutól és partnereitől (http://www.ts.fujitsu.com/resellerlocator). Áruk régiótól függően változik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés